Okončana drama u Novom Sadu: Žena pretila da će skočiti ako joj ne daju dete!

Drama koja se danas po podne dešavala u Ulici Branimira Ćosića 9 u Novom Sadu , u kojoj je jedna žena pretila da će skočiti sa detetom sa drugog sprata zgrade , okončana je bez posledica, rekao je načelnik Uprave za vanredne situacije u Novom Sadu Boško Pilipović.

Pilipović je rekao da su na lice mesta vrlo brzo, po saznanju za pretnju skokom, stigle ekipe policije, vatrogasaca, Hitne pomoći i svih ostalih nadležnih službi .

"Sa čelne strane zgrade prostor je vrlo brzo obezbeđen, postavljena je vatrogasna platforma , a naduvan je i vazdušni jastuk , tako da je i žena skočila ne bi bilo težih posledica", rekao je on .

Po njegovim rečima, pregovaračka ekipa je uspela da ženu odgovori od skoka, a vrlo brzo su ušli u stan i situacija se potpuno smirila .

Sada socijalne službe, koje su inače bile prisutne, treba da odrade svoj deo posla, kazao je Pilipović .

Privremenom odlukom suda, Sanja P. je pre tri meseca izgubila starateljstvo nad ćerkom, ali je juče otišla u vrtić i uzela dete.

Kako ga do danas nije vratila, policija je sa radnicima Centra za socijalni rad, po prijavi oca, kome je sud dodelio starateljstvo došla po dete.

Polusatna drama se završila nakon što je majka pustila policiju u kuću, a devojčicu je u pratnji socijalnog radnika otac odvezao kući.

Izvor: rtv.rs/blic

Pogledajte još