Ni ne pomišljajte: 10 "NO-NO" stvari koje će upropastiti seksi akciju!

1. Napaljeni prst

Sigurno se sećate mladih dana kada seks nije dolazio u obzir, ali prst je bio dopušten, a frajeri su se ponašali kao da je on pravi mali penis. E pa nije, i igre prstićima zapravo su totalno bez veze.

2. Stiskanje grudi

Intenzivno, grubo i nekom čudnom tehnikom. Kao da su trube ili loptice za vežbanje. Grudi se lickaju, grickaju i maze...

3. Poza 69

Definitivno jedna od svetski najrasprostranjenijih poza. Ali, budimo realni -kome je zaista prijatno u ovoj pozi?

4. Glumljenje orgazma

Zaboravite na one scenarije u kojima žena glumi orgazam. Glumljenje orgazma nikad nije opravdano i nikad nije dobra ideja!

5. Seks bez zaštite

Nakon takvog seksa samo sledi nervoza je li sve prošlo u redu, postoji li opasnost od trudnoće, jeste li možda pokupili neku polno prenosivu bolest... Razmislite, da li vam zaista ovo treba?

6. Pljuvačka umesto lubrikanta

Samo zato što je to praksa u pornićima, ne znači da je to seksi. Ili higijenski.

7. Seks stojećki

Ako baš nemate kud, ovo jeste rešenje, ali nikome nije prijatno u ovoj pozi.

8. Seks u vodi

Sve to zvuči super romantično i uzbudljivo i pomalo nevaljalo, pogotovo ako je javno mesto u pitanju, ali istina je da je seks u vodi iako prijatan, jako nespretan...

9.Trljanje klitorisa

Sigurno ste barem jednom doživeli da frajer trlja vaš klitoris poput onog mesta na srećkama koje želite da ogrebete. S klitorisom treba nežno i senzualno postupati. Brzina i snaga nisu nikakva garancija klitoralnog orgazma.

10. Kraj seksa s njegovim orgazmom

Postoji li išta iritantnije nego kada ostaneš napaljena i nezadovoljena do kraja jer si eto imala tu nesreću da je on svršio pre tebe... Iritantno, jako iritantno!!!

Izvor: cosmopolitan.hr

Pogledajte još