Jelena Karleuša zabranjena na „Pinku“

Karleuša je već jednom bila zabranjena, pa se nakon nekoliko godina pomirila sa vlasnicima ružičaste imperije

- Ja sam tim Jelene Karleuše. Neka se „Pink“ i „Prva“ otimaju o zvezde. Ne obrnuto. Malo su mi tužni pevači koji se poltronski utrpavaju i nude, ali oni moraju. Zato ih i „Pink“ i taj „Grand“ tretiraju kao stoku, bez poštovanja, kao robove i potrošnu robu. Jer zašto bi ih poštovali kada ne poštuju samio sebe? Meni se blago rečeno je*e i za televiziju i za novine. Moje društvene mreže su ionako dominantnije od svega toga. Ja trebam medijima. Ne obrnuto. Bez mene, domaći šou biz je jedna velika jeftina smorčina -
rekla je u jednom intervjuu Jelena.

Čelnici „Pinka“ se očigledno slažu s njom, te kada je već rekla da joj ne treba televizija za promociju, sad je neće ni imati.

- Karleuša je već jednom bila zabranjena na „Pinku“, pa se nakon nekoliko godina pomirila sa Željkom i Milicom i oni su joj pružili drugu šansu. Uvek su bili fer prema njoj, kada god je imala nešto da kaže ili promoviše, oni su joj davali šansu za to. Gostovala je u gotovo svim emisijama koje se emituju na ružičastoj televiziji. Čelnici ove medijske kuće nisu želeli da tolerišu njene uvrede. Ona vrlo dobro zna da nikada nijedan pevač nije bio tretiran kao stoka, kako je ona rekla, i da su svi imali medijskog prostora koliko je kome bilo potrebno. Od sada je sigurno da Jelenu Karleušu nećemo gledati na „Pinku“ - rekao je za Alo izvor blizak imperiji Mitrović i dodao:

- Ekipa emisije „Premijera“ je na koncertu Dragane Mirković uzela izjavu od Jelene, ali taj prilog nije emitovan, njenu izjavu nisu pustili niti su pomenuli njeno ime - završava dobro obavešteni izvor.

U toku jučerašnjeg dana pokušali smo da stupimo u kontakt sa čelnicima ove televizije, međutim, do zaključenja ovog broja oni se nisu javljali, dok Jelena nije želela da komentariše naša saznanja.

Izvor: Alo

Pogledajte još