Dado muva devojke preko Fejsbuka, a ovo je dokaz da mu ne ide

Naime, već izvesno vreme folk pevač je lajkovao slike Šaviji i pokušao da joj se približi, međutim, ona je ostala imuna na njegove komplimente. A onda joj se jedan dan obratio u inboks.

- Jesi za lepo druženje - napisao je Dado Nataši na šta mu je ona odgovorila.
- Ti stvarno misliš da bih se ja sa tobom „družila“?! Fuj si mi - odbrusila mu je Šavija, a Polumenti nije ostalo ništa drugo nego da joj se zahvali. Posle ove prepiske Nataša je uklonila Dadu sa liste prijatelja.

Pevač preko društvene mreže pokušao da ugovori sastanak sa koleginicom Natašom, koja mu je napisala da je fuj

Pevač preko društvene mreže pokušao da ugovori sastanak sa koleginicom Natašom, koja mu je napisala da je fuj.

(old_image)

- Dado kao klinac neki ide po Fejsbuku i startuje devojke, pa koja nasedne. Zatečena sam šta sebi dopušta. Ne znam šta je podrazumevao pod tim „lepo druženje“, ali meni je odvratan i nikada se ne bih družila sa takvim momkom, pa čak ni na Fejsbuku zato sam ga blokirala - rekla je Nataša.

Podsećanja radi, sa poslednjom suprugom Selmom Mekić ostvario je kontakt upravo preko Fejsbuka, a prve zajedničke fotografije osvanule su upravo na ovoj društvenoj mreži. Očigledno da Polumenta voli da vodi virtualni život, a kako bismo proverili Šavijine tvrdnje pozvali smo Dada, koji se do zaključenja ovog broja nije javljao na telefon.

Pogledajte još