RANCCO oblači crveno-bele

Dejan Radonjić i njegovi saradnici pre par dana su bili u prilici da probaju deo konfekcije RANCCO i bili su više nego zadovoljni odelima koje će nositi ove sezone:

- Vrlo je važno da se tokom utakmica, koje uvek za članove stručnog štaba nose mnogo uzbuđenja, osećamo komotno. Odela RANCCO su vrhunskog kvaliteta, moderno su dizajnirana i veoma su prijatna za nošenje. Kada je reč i o estetskom momentu, moram da priznam da svi članovi stručnog štaba u RANCCO odelima izgledaju veoma elegantno – poručio je Nebojša Ilić tim menadžer Crvene zvezde Telekom.

(old_image)

Saradnja između KK Crvena zvezda Telekom i modne linije RANCCO neće se ograničiti samo odevanjem članova stručnog štaba. Naime, RANCCO će voditi računa i o izgledu igrača i menadžmenta kluba, a pokrenuće i svoju posebnu Zvezdinu poslovnu liniju koja će podrazumevati specijalno dizjanirana odela, košulje, kravate, mašne, manžetne, značke...

Benefite od sardanaje Crvene zvezde i modne linije RANCCO imaće i vlasnici sezonskih karata, jer svi oni koji su pribavili godišnje ulaznice imaće popust na kupovinu odela, košulja i ostalih konfekcijskih proizvoda u iznosu od 10 odsto.

- Veliko nam je zadovoljstvo što smo uspostavili saradnju sa KK Crvena zvezda Telekom. Pre svega, želimo da podržimo srpski sport i naše sportiste, a uvereni smo da će uz brend kakav je Crvena zvezda i RANCCO biti još prepoznatljiviji na tržištu. Zvezda ove sezone predstavlja Srbiju u Evroligi i zato ćemo se maksimalno potruditi da crveno-beli izgledaju vrlo elegantno i prepoznatljivo u čitavoj Evropi. Sigurni smo da ćemo u tome biti veoma uspešni jer kreiramo vrhunska odela od najkvalitetnijih tkanina – izjavila je Galina Madov, suvlasnica modne kuće RANCCO.

Modna linija RANCCO osnovana je 2003. godine, a njihova odela možete pronaći u tri luksuzno opremljeno prodajna objekta (dva u Knez Mihajlovoj ulici i jedan na Trgu Nikole Pašića).

Pogledajte još