Ko je buduća supruga Vanje Udovičića?

Vanja i ljubica u vezi su već godinu dana, ali o tome ne žele da pričaju u javnosti. Dugo su se družili pre nego što su shvatili da su stvoreni jedno za drugo

Ljubica Đukanović (24) potiče iz ugledne porodice, Pravni fakultet u Beogradu završila je u roku i od februara radi kao pripravnica u advokatskoj kancelariji „Stojaković i Prekajski”.

- Ljubica kod nas radi osam meseci. Došla je nakon što je završila fakultet sa najvišim ocenama. Veoma je vredna i skromna. Surovi je profesionalac. Ne priča o privatnom životu i povučena je - rekle su za “Blic” Ljubičine kolege.

Vanjina izabranica rođena je u Beogradu 1990. godine. Njen otac je Boško Đukanović, direktor Instituta za kardiovaskularne bolesti “Dedinje” i čuveni kardiohirurg, a majka Verica je radiolog. Ima mlađeg brata.

- Naš brak savršeno funkcioniše jer u kući nikada ne pričamo o medicini. Nisam strog otac. Moja deca imaju strogu majku i bolje je da nju slušaju nego mene. Ali sugerisao sam ćerki da upiše prava i ona je tu sugestiju prihvatila. Ne bih voleo da je krenula mojim stopama. Medicina je težak posao. Ja sam uspeo u životu jer sam imao mnogo sreće - svojevremeno je za “Blic” rekao Ljubičin otac.

Pogledajte još