Sregej Trifunović izbačen iz kafane jer je vodio ljubav u WC!

Sergej Trifunović (42) je sa društvom u jednoj prestoničkoj kafani uživao u muzici i alkoholu, ali je u ranim jutarnjim satima morao da je napusti u potpuno drugačijem raspoloženju.

"Sergej je po dolasku odmah skrenuo pažnju gostiju na sebe. Iako je kafana bila puna do poslednjeg mesta, on je od konobara zahtevao da mu obezbede sto. Odmah su počele da mu prilaze obožavateljke i traže da se fotografišu s njim", ispričao je izvor sa lica mesta. On dodaje da je Sergej brzo našao devojku.

"U jednom trenutku, glumac se odvojio od društva da bi otišao u toalet, a za njim je krenula i javnosti nepoznata devojka. Njih dvoje su se zaključali u kabini. Šta su tamo radili, možete da naslutite. Međutim, nastao je problem kada je osoblje zamolilo goste da napuste lokal rano ujutru, kada je i kraj radnog vremena. Obezbeđenje je moralo da interveniše jer je glumac sa devojkom i dalje bio u toaletu. Oni su sa jednim Sergejevim prijateljem otišli do toaleta kako bi njega i tu devojku zamolili da izađu. Njemu se to nije nimalo svidelo, ali ih je ipak poslušao", ispričao je izvor.

Iz kafane potvrdili da je glumac bio jedan od gostiju, ali spornu situaciju nisu želeli da komentarišu uz opasku da „sve što se u kafani desi, ostaje u kafani”.

Prema informacijama, Sergejevi prijatelji koji su te noći bili s njim su zapravo njegove kolege iz Norveške, s kojima je snimao film „In order of disapperance“.

Inače, Trifunović ne krije da voli da vodi ljubav na javnom mestu.

"Najluđe mesto na kome sam vodio ljubav je Stari grad u Kotoru, na samom vrhu sa sve panoramom", svojevremeno je rekao poznati glumac.

Pogledajte još