Pevačica bankrotirala, pa je zamolila Sašu Popovića da joj uradi pesme besplatno

Folkerka Indira Radić nekoliko prvih albuma izdala je u saradni sa „Južnim vetrom“, te saradnju prekinula i 1995. godine snimla album za „PGP RTS“.

Godinu dana kasnije, pevačici je karijera stala, novca joj nestalo, nije znala kud će, šta će, pa je skupila petlju i otišla u „Zam produkciju“ da razgovara sa Sašom Popovićem, tada direktorom te izdavačke kuće.

(old_image)

- Indiru sam prvi put upoznao na jednoj turneji u Švajcarskoj, a prvu saradnju ostvario sa njom 1996. godine. Došla si u produkciju Zam, onako u patikama, farmericama i rekla: „ Jel možete vi meni nešto da uradite, ja para nemam, ako može nešto da se uradi, uradite, ako ne, laku noć i doviđenja“. Ja sam rekao da ću ti uraditi album i da se javiš prvog septembra - ispričao je Saša Popović u emisiji „Veče sa Indirom Radić“ na Grand televiziji, prenosi Opera17.

Popović je ispunio svoje obećanje i čitav album uradio Indiri sa koga se izdvojila pesma „Krug“, koja je postala hit i tako je Indira uspela da nastavi svoju uspešnu karijeru koja traje i dan danas.

Pogledajte još