Puklo estradno prijateljstvo: Slala ljubavne poruke njenom mužu, pa joj zapretila da će sve JAVNO ispričati!

Seka Aleksić je u novom blogu isprozivala svoju koleginici i sada već bivšu prijateljicu, ali nije želela da otkrije njen identitet.

Kako je otkrila u blogu pod naslovom "Nemoj da me teraš da progovorim", njena koleginica šalje ljubavne SMS poruke njenom suprugu Veljku Piljkiću.

- Nisam ljubomorna, ne patološki, kao što je dobra većina mojih koleginica, jednostavno, nije mi u prirodi, ali ako neko na bilo koji način pokuša da ugrozi moju sreću, vučija crta u mom karakteru dolazi do izražaja, momentalno. „Koleginica“ koja na sve moguće načine pokušava da dođe do nečega što je moje, ne izaziva prezir, izaziva tužne misli, ali moram priznati, u nekim momentima i smeh, i to gromoglasan. Poruke koje zajedno u kasne sate čitamo, toliko su smešne, da je ne moguće čitati, a ne vrištati od smeha. Ipak, draga i sada već bivša prijateljice, sve ima svoje granice, pa ti tako ne bih preporučila da se poigravaš sa mojim, sa našim strpljenjem. Da li tvoj suprug zna čime se baviš, čemu težiš, ko je, kako sama kažeš, tvoja tiha patnja? Da li ikada pomisliš kako će biti njemu kada sazna šta radi i čime se, u kasne noćne sate bavi njegova „mačkica“? Ne brini, od mene, od nas neće saznati, za sada ne! - napisala je Seka.

Izvor: opera-17

Pogledajte još