Porodici Stanković greškom bačena bomba u dvorište!

U DVORIŠTE kuće porodice Stanković u niškom naselju Donja Vrežina bačena je eksplozivna naprava, a u detonaciji, srećom, niko nije povređen.

U niškoj policiji potvrdili su da se radi o ručnoj bombi „kašikara“, a u eksploziji, koja je odjeknula u četvrtak uveče, oštećena je fasada kuće, ulazna vrata kao i staklo na parkiranom „jugu“. Po svemu sudeći, bomba je greškom bačena u dvorište.

- Intenzivno radimo na rasvetljavanju ovog incidenta i na otkrivanju počinilaca - naveli su kratko u Policijskoj upravi u Nišu.

Najmlađi ukućan Miloš Stanković (26) kaže da je bomba bačena oko 23.20, po njegovom povratku iz grada, u trenutku dok je u prizemlju kuće sedeo sa sestrom i roditeljima. Prema njegovim rečima, ukućani su najpre pomislili da je to bio prasak groma ili da je eksplodirao bojler, ali, kada je izašao iz kuće, osetio je miris baruta.

- Geleri od bačene „kašikare“ polomili su staklo ulaznih vrata i završili u prizemlju. Ne znam ko bi nama mogao da naudi. Ni sa kim nisam u zavadi - govori u šoku Miloš.

U naselju Donja Vrežina kažu da su Stankovići mirna, prosečna niška porodica. Njihova kuća je jedna od prvih koja je napravljena u ovom naselju, a meštani Vrežine ističu da niko nije imao razloge da baci eksplozivnu napravu na Stankoviće.

Nadlanu / izvor: Novosti

Pogledajte još