Svečano otvoren renovirani deo sa restoranima UŠĆE Shopping Centra

Inspektor Blaža, Tamara Dragičević i Marina Kotevski, za ovu priliku, navukli su kecelje i sa osmesima na licu posluživali goste. UŠĆE Shopping Center je prvi šoping centar u regionu koji je svojim posetiocima omogućio ovako neobičan deo sa restoranima.

(old_image)
Inspektor Blaža u ulozi konobara

S obzirom na to da je ovaj deo Centra jedna od najposećenijih zona, gde skoro svaki treći posetilac završava svoje šoping iskustvo i posetu, od sada će svi dodatno moći da uživaju u modernom i prijatnom ambijentu. Prilagođen njihovim potrebama, novi prostor pruža komfor velike dnevne sobe.
(old_image)
Aleksandra Janković, PR i Blaža

Trudili smo se da u enterijer unesemo jarke boje i prirodne materijale – drvo, kamen, zelenilo, kao i da iskoristimo lep pogled na naš grad u kom posetioci mogu da uživaju sa nove terase. Naročito smo ponosni na činjenicu da su u projektovanju i izvođenju radova učestvovali lokalni arhitekti i proizvođači, tako da je 80 odsto nameštaja dizajnirano i proizvedeno lokalno, u Srbiji. Ovom prilikom zahvaljujemo posetiocima na strpljenju tokom radova u Centru, ali sigurni smo da će se svi uveriti u to da je vredelo čekati“, rekla je Ivana Maksimović, izvršni direktor u kompaniji Confluence Property Management koja upravlja UŠĆE Shopping Centrom.

(old_image)
Tamara Dragičević u ulozi konobarice u UŠCE SC

Sajam novih tehnologija u UŠĆE Shopping Centru

Sajam novih tehnologija u UŠĆE Shopping Centru Ljubitelje najnovijih gedžeta i modernih uređaja obradovaće još jedan Tech Fair – Sajam novih tehnologija koji će biti održan u okviru UŠĆE Sezone osmeha od 16. do 19. oktobra. Na šest različitih pozicija u šoping centru IT brendovi predstaviće najnovije u svojoj ponudi. Brend HP će predstaviti svog popularnog „ljubimca“ koji ima funkcije računara i tableta. Svi posetici moći će da isprobaju uređaje ali i da zavrte točak sreće i učestvuju u igri znanja ili memorije, a brend HTC će posetiocima pružiti priliku da pogledaju njihove najnovije telefone i kamere. Svi koji žele moći će da naprave „selfi“ ili video snimak, a najkreativniji od njih dobiće zanimljive poklone. Svoje proizvode predstaviće i Sony, Garmin i mnogi drugi, a svi posetioci koji budu obavili kupovinu u iznosu većem od 3000 dinara osvojiće UŠĆE kupon iznenađenja. Na kuponu vas čekaju pokloni kao što su „tač skrin“ olovke, USB memorija, ramovi za slike, zatim karte za bioskop i šoping vaučeri, kao i putovanja u Istanbul i na Tajland, i skijanje u Francuskoj.

Tim kompanije Confluence Property Management, koji je radio na ovom projektu, pred sobom je imao odgovoran zadatak i veliki izazov da u kratkom roku i bez narušavanja normalnog svakodnevnog funkcionisanja ove zone, izvede radove i potpuno transformiše prostor, a da pritom ne naruši komfor posetilaca. Novi ambijent usklađen je sa najnovijim svetskim trendovima u uređenju šoping centara, koji danas postaju ogledalo novih trendova i to ne samo u kupovini, već i u životnom stilu, uređenju enterijera i dizajnu.
(old_image)

Pogledajte još