Nemojte plakati za njom: Prebolite raskid kao muško!

Iako ste mislili da ste "opasan frajer", sada hvatate sebe kako slušate tužne pesme i čežnjivo gledate zaljubljene parove na ulici. Ne brinite, ovo je normalna faza posle raskida. Ali, kako biste lakše i brže preboleli bivšu, psiholozi savetuju sledeće...

Skinite bivšu sa pijedestala

Ako vam je tokom veze ona bila najlepša i najpametnija, sada je vreme da se pozabavite njenim manama. Niko nije savršen, pa tako ni vaša bivša i umesto da se podsećate koliko je bila divna, napravite spisak svih sitnica koje su vas nervirale kod nje. Ako vam mozak "stane", pozovite u pomoć drugare, oni će vas podsetiti na detalje.

Radite sve što poželite
Za vezu su neophodni kompromisi, a kada ste sami, možete da udovoljavate sebi. Ostanite u provodu do ujutru, gledajte utakmice po ceo dan, ostavite čarape na sred sobe, družite se sa prijateljima. Na ovaj način ćete ponovo početi da cenite slobodu.

Nađite drugu

Najbrži i najefikasniji način da izbacite bivšu iz sistema je da spavate sa drugom devojkom, kažu iskusni muškarci. Ne mora to da bude ništa ozbiljno, dovoljna je i veza za jednu noć, jer ćete tako povratiti samopouzdanje i shvatiti da ste i dalje u igri.

Nadlanu / izvor: Novosti

Pogledajte još