Vodič za kvalitetan program

Tu je ekipa portala MojTv.net koja će se potruditi da vam svojim preporukama filmova, emisija i serija vrati osmeh na lice ili bar učini zanimljivijim slobodno vreme uz male ekrane.

Zato, smestite se u svoju omiljenu fotelju ili ušuškajte uz dragu osobu, pripremite brdo kokica, grickalica i osvežavajuće piće, i uživajte u odličnim naslovima koje smo izdvojili za Vas.

Ako ste ljubitelj dobre akcije obavezno pogledajte film „Gas do daske 3“. Iako je repriziran u više navrata, ne sumnjamo da će majstori Džeki Čen i Kris Taker držati vašu pažnju i povremeno Vas dovesti do suza od smeha. Film prikazuje Prva srpska televizija 21.10. u 11h. Ukoliko niste u mogućnosti da ga pogledate u tom terminu, repriza filma biće 25.10. na istom kanalu u 9 časova.
Ako više volite komedije ili romatične filmove onda je naše preporuka film „Devojka iz Džersija“ sa odličnim Ben Aflekom u glavnoj ulozi. Pogledajte kako se snalazi u ulozi oca jedne preslatke i prepametne devojčice. Film se emituje 22.10. u 20 časova na kanalu Pink 2, a možete ga pogledati i reprizno 23.10. u 10 časova na istom kanalu.

Obožavaoci glumice Sofije Loren nikako nebi trebalo da propuste film „Moja kuća je puna ogledala“ koji će biti prikazivan u dva dela na kanalu Studio B, 21. i 22.10 . u 20 časova, a repriziran 23. i 24.10. Ovaj film je priča o životu Sofije Loren u kojem legendarna italijanska glumica tumači zapravo ulogu svoje majke.

Ako ste pak rešili da pratite seriju naša preporuka je serija „Bouns“ koja se prikazuje na kanalu RTS1 radnim danima u terminu 23:55.

Kako biste napravili svoj izbor, i pronašli tačne termine prikazivanja i sinopsise filmova, serija i emisija pozivamo Vas da pratite naš portal gde se možete pravovremno informisati u vezi programskih šema velikog broja kanala.

Pogledajte još