Serbia Wonderland nominovan za ˝Najbolji novi evropski festival˝

Ovo takmičenje se tradicionalno održava od 2009. godine, okuplja najbolje evropske festivale i veliko je priznanje što je Serbia Wonderland još jedan predstavnih Srbije koji najavljuje velike uspehe u godinama koje slede.

Podsetimo da je Serbia Wonderland zaživeo pre tačno godinu dana kao ideja da se po uzoru na vodeće svetske festivale popularnog EDM zvuka u Srbiji započne jedno takvo dešavanje koje će dovesti najbolje svetske dj-eve elektronskog zvuka. Prvi Oper Air festival održan je 20. i 21. juna na Beogradskom sajmu i okupio je oko 12 000 posetilaca. Njemu su prethodila 3 ˝indoor˝ događaja koje je posetilo preko 16 000 gostiju i koja su bila uvertira za veliki letnji festival. U tom periodu nastupala su preko 20 svetski poznatih dj imena koja su puštala muziku na najvećim događajima poput Tomorrowland-a, Ultra Music Festivala, Creamfields-a itd.

Organizatori najavljuju nova iznenađenja za 2015. godinu. Veći festival, jača dj imena kao i uvođenje još muzičkih pravaca.

Ukoliko želite da glasate za Serbia Wonderland Festival u kategorijama i ˝Best New Festival˝ i ˝Best Medium-Sized Festival˝ to možete uraditi na sledećem linku : eu.festivalawards.com/vote.

Svi koji učestvuju u glasanju dobijaju i šansu da osvoje VIP ulaznice za sve pobedničke festivale.

Pogledajte još