Koristila hrčka umesto vibratora!

0

Lekari jedne donjeaustrijske bolnice ostali su u šoku kada im se za pomoć obratila žena srednjih godina, tvrdeći da joj se u vagini zaglavio kućni ljubimac – hrčak!

Lekari najpre nisu mogli da poveruju u ono što je žena tvrdila, međutim, tokom ginekološkog pregleda lekar je u vagini zaista napipao i izvukao zaglavljenu životinju. Ona se jedva micala, ali je, sećom, preživela incident.

„Gospođa, koja inače ima titulu magistra, glodara je najpre potpuno obrijala i za svaki slučaj mu isekla kandžice, objasnio je lekar kroz smeh za austrijski portal krone.at. Ovaj portal je objavio anonimne ispovesti austrijskih lekara o najbizarnijim slučajevima koje su tokom dugogodišnje prakse imali.

Lekari se neretko susreću sa slučajevima u kojima pacijenti u, svoje ili partnerove, telesne otvore gurnu objekte koje posle ne mogu da izvuku. Tako je jedan Bečlija svojoj partnerki u vaginu gurnuo sijalicu povezanu sa postoljem lampe, pa su i vatrogasci morali da intervenišu.

Oni su najpre morali da skrate postolje dugačko 150 cm, a zatim je Hitna pomoć ženu, sa sve sijalicom u vagini, prevezla u bolnicu.

„Neverovatno je to da je tokom ljubavnog čina lampa bila uključena u struju. Par je imao sreće, jer je sve moglo da ispadne mnogo gore po njih“, objasnio je jedan od lekara koji su radili na ovom slučaju.

tvbest

Foto: yayimage

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.