Koja je boja kose u trendu ove jeseni?

0

Koja je boja kose u trendu ove jeseni? Belinda Džefri, frizerka iz Sidneja ističe da je prirodni izgled najpopularniji trend ove jeseni. Stoga ako planirate da se farbate nikako nemojte ići više od dve nijanse tamnije od svoje prirodne boje jer ćete u suprotnom izgledati kao da nosite periku.”Osim ako niste mlada i lepa devojka koja to može da iznese, takve boje će mnogo odskakati od vašeg prirodnog izgleda što može izgledati veštački“, kaže Belinda.

Belinda takođe ističe da su ombre i balejaž izašli iz mode, te da ove jeseni niko ne želi tamni koren kose s plavim krajevima. Što se brineta tiče, dizajneri su ove godine na pistama potencirali manekenke koje imaju pokoji tamniji pramen nego inače – karamela i bež nijanse.

Boja kose u trendu ove jeseni je definitivno ridja! Crvenokose će ove godine biti u prvom planu budući da je u frizerskim salonima najtraženija šargarepa crvena poput one kakvu ima glumica Džulijen Mur. Osim boje kose, Belinda savetuje da se ugledate na poznate ličnosti koje su odsekle svoju dugu kosu i dale šansu kratkoj kosi, posebno pažu.

Kraću kosu je lakše oblikovati, a osim toga daje Vam onaj ‘letnji’ izgled sa plaže. Neka bude tačno iznad ramena. Ravan paž bez pada je ove sezone ‘in’ i daje Vam buntovnički izgled“.

Ženski portal

Foto: yayimage

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.