Andreja Pejić postaje majka?

Manekenka Andreja Pejić, otkad je pre tri meseca promenila pol i postala žensko, ima veliku želju da postane majka, zbog čega je počela da ide na hormonske terapije. Naime, Andreja se pohvalila da je prvi put posetila ginekologa, zbog čega je neizmerno srećna.

- O, moj Bože. Upravo sam bila na prvom pregledu kod ginekologa. Previše sam srećna da bih sada razmišljala treba li da o ovome pišem na Tviteru ili ne - napisala je manekenka na društvenoj mreži.

- Andreja je bila presrećna kada je promenila pol, pogotovo jer sada postoje šanse da postane majka, što celog života želi. Ona je bila kod ginekologa i počela je da prima hormonske terapije. Pre promene pola sačuvala je tkivo testisa, tako da može da oplodi jajnu ćeliju i dobije svoje biološko dete. Njoj je najbitnije to što ima podršku majke i bake, koje navijaju da se Pejićeva što pre ostvari kao roditelj - priča izvor.

Podsećanja radi, manekenkina mama Jadranka je nedavno izjavila da će podržati Andreju ako bude želela da usvoji dete.

- Uvek može da usvoji dete, jer toliko ima nesrećne dece na svetu bez roditeljskog staranja. Sigurna sam da bi im ona pružila bolju budućnost, jer je Andreja, ne zato što je moje dete, jedna zaista divna osoba - rekla je Jadranka.

Izvor: Alo

Pogledajte još