Veterani Zabranjenog pušenja u novom spotu za staru pesmu ,,Stanje šoka"

Na slavljeničkom koncertu u sarajevskoj Skenderiji kojim je krajem 2013. godine Zabranjeno pušenje obeležilo 30 godina profesionalne karijere, Seji Sexonu su se na bini pridružili bivši članovi benda kako bi zajedno izveli hit ,,Stanje šoka".

U video spotu ,,Stanje šoka” ovekovečen je ponovni susret veterana Zabranjenog pušenja koji su se u Skenderiji okupili nakon gotovo 25 godina! Sviračka koplja ponovo su ukrstili Darko Ostojić (Ogi Minka), bivši basista benda, Samir Ćeremida, danas basista Plavog orkestra i Dado Džihan, klavijaturista grupe koji je bio član Zabranjenog pušenja u periodu albuma ,,Pozdrav iz zemlje Safari" i ,,Male priče o velikoj ljubavi". Dado danas stvara muziku za film (,,Karaula”, ,,U zemlji krvi i meda”, ,,Dobro uštimani mrtvaci”), a jedno vreme je nastupao sa britanskim sastavom Jim Jones Revue. Za bubnjem je bio jedan od najpoznatijih nadrealista, Zenit Đozić (Fu-Do), a gitaru je odsvirao Mustafa Čengić (Mujo Snažni), koji je bio član Zabranjenog pušenja u vreme albuma ,,Das ist Walter" i ,,Dok čekaš sabah sa šejtanom", a koji danas živi u Italiji gde radi kao muzički producent.

(old_image)

Spot ,,Stanje šoka”

Podsećamo da su ulaznice za veliki beogradski koncert Zabranjenog pušenja su u prodaji po promotivnoj ceni od 1.000 dinara do 16. novembra. Od 17. do 28. novembra ulaznice će moći da se nabave po ceni od 1.200 dinara, dok će na dan koncerta, na ulazu u Mikser House, koštati 1.400 dinara.

Ulaznice su dostupne u Mikser House-u i Felix Shopu (TC Sremska, I sprat).

(old_image)

Pogledajte još