"MALI BUDO" prikazan i na Kosovu

Sav prihod od prodatih karata u ovim mestima, kao i u Zubinom Potoku namenjen je u humanitarne svrhe.

Na konferenciji za novinare, koja je održana pre početka prikazivanja filma u Gračanici, reditelj Danilo Bećković rekao je da u Gračanici ima najveću tremu i da mu je najvažnije kako će publika prihvatiti film:

Naša ideja je upravo bila da Gračanica ne sme da bude isključena, ni odvojena od bilo čega što se dešava u celoj našoj zemlji“, rekao je Bećković.

Glumci Slaviša Čurović i Petar Strugar istakli su humanitarni karakter projekcija koje imaju za cilj da se prihodom od prodatih ulaznica pomogne ljudima kojima je to najpotrebnije.

(old_image)

Nadam se da ovim filmom možemo da donesemo radost. Svi smo bili jedinstveni da u Gračanici moramo da imamo premijeru i da ljude obradujemo na način na koji jedno možemo. Nadam se da ćemo uspeti da pomognemo maloj Mariji, jer je svaki život važan, a dečiji je najvažniji“, rekao je glumac Slaviša Čurović.

Svaki put kada dođem u Gračanicu, ponosim se time što imam nešto da vam dam. Ovo je treći film sa kojim dolazim na Kosovo i svaki put je to drage volje. Mi drugačije ne umemo da pomognemo, ovo su neke stvari koje mi radimo i rado ćemo da podelimo to sa svima vama“, kazao je Petar Strugar koji u filmu tumači lik malog Buda.

"Komedija „Mali Budo“ je film za bioskop i za narod, a ujedno i film koji otvara mnoga pitanja o društvu u kojem živimo", rekao je producent filma Marko Paljić.

Pogledajte još