Pogledajte TOP 10 vrelih seksi scena iz fimova!

0

Nekada je dovoljan samo poljubac da se svi u bioskopu (seksi!) naježe, a nekada je na ekranu takva erupcija strasti da nema ko ne krene da mašta o… Pogledajte naš izbor najseksi filmskih scena!

10. Skarlet Johanson i Džonatan Ris Majers i predivni, seksi zadihani poljupci na kiši i „akcija“ u senu, a sve to u filmu Vudija Alena „Match Point“. Ne, ovo nije „ljigava“ scena! Ovo je predivno!

9. Anđelina Džoli i Bred Pit u rušilački strastvenoj sceni u filmu „Gospodin i gospođa Smit“. Naravno, posle ovakve scene, koja baš i ne deluje previše odglumljeno, rodila se i prava strast između današnjih životnih partnera.

8. Deniz Ričards, Niv Kempbel i Met Dilon u jednoj od brojnih seksi scena u filmu „Wild Things“. Tu je naravno i čuvena Deniz-Niv akcija u bazenu… Ova trojka baš zna da uživa u zajedničkoj strasti.7.
Rejčel Mekadams i Rajan Gosling
u omiljenom „ljubiću“ mnogih dama – „Beležnica“. OK, ovaj film jeste pomalo „ljigav“, zna to čak i Rajan, ali, hajde, priznaj da ti nije bilo svejedno kada si gledala/gledao ovu scenu?

6. Natali Portman i Mila Kunis dobro znaju šta je dobra „akcija“ u krevetu i to su pokazale u filmu „Crni labud“. Znamo da se frajerima opasno zavrti u glavi od ove scene, jer je veoma vruća sa dve veoma vruće devojke.

5. Kejt Vinslet i Leonardo Dikaprio u legendarnoj, nežnoj sceni vođenja ljubavi u kultnom filmu „Titanik“. Neki ljudi ne vole „Titanik“, ali ko ga nije gledao? „Stavi ruke na mene, Džek“ – jasno je da se radi o ljubavi zauvek.

4. Maribel Verdu, Dijego Luna i Gael Garsija Bernal u opasno seksi „džuboks sceni“ u kultnom filmu Alfonsa Kuarona „I ja tebi kevu“. Jedan genijalan film i upravo takva scena.

3. Hit Ledžer iDžejk Džilenhol i prava ljubav u šatoru u jednom od omiljenih nam filmova „Planina Broukbek“. Njih dvojica su divni u ovom filmu, njihova ljubav je stvarna i ohrabrujuća, a ova scena je zauvek u istoriji filmske strasti.

2. Šeron Stoun i Majk Daglas u jedoj veoma vrućoj, pomalo eksplicitnoj sceni seksa u filmu „Niske strasti“. Naravno, nismo zaboravili ni seksi scenu kada Šeron prekršta noge. Pažljivo gledaj, možda nešto i naučiš.

1. Kim Bejsindžer i Miki Rurk su šampioni seksi scena u filmu „Devet i po nedelja“. Naravno, čuvena scena: frižider, hrana, ona i on. Ima li neko ko ovu ljubavnu igricu nije probao nakon gledanja ovog filma?

Koja je tvoja omiljena seksi filmska scena?

Foto: yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.