Pogledajte TOP 10 vrelih seksi scena iz fimova!

10. Skarlet Johanson i Džonatan Ris Majers i predivni, seksi zadihani poljupci na kiši i "akcija" u senu, a sve to u filmu Vudija Alena "Match Point". Ne, ovo nije "ljigava" scena! Ovo je predivno!

9. Anđelina Džoli i Bred Pit u rušilački strastvenoj sceni u filmu "Gospodin i gospođa Smit". Naravno, posle ovakve scene, koja baš i ne deluje previše odglumljeno, rodila se i prava strast između današnjih životnih partnera.

8. Deniz Ričards, Niv Kempbel i Met Dilon u jednoj od brojnih seksi scena u filmu "Wild Things". Tu je naravno i čuvena Deniz-Niv akcija u bazenu... Ova trojka baš zna da uživa u zajedničkoj strasti.



7.
Rejčel Mekadams i Rajan Gosling
u omiljenom "ljubiću" mnogih dama - "Beležnica". OK, ovaj film jeste pomalo "ljigav", zna to čak i Rajan, ali, hajde, priznaj da ti nije bilo svejedno kada si gledala/gledao ovu scenu?

6. Natali Portman i Mila Kunis dobro znaju šta je dobra "akcija" u krevetu i to su pokazale u filmu "Crni labud". Znamo da se frajerima opasno zavrti u glavi od ove scene, jer je veoma vruća sa dve veoma vruće devojke.

5. Kejt Vinslet i Leonardo Dikaprio u legendarnoj, nežnoj sceni vođenja ljubavi u kultnom filmu "Titanik". Neki ljudi ne vole "Titanik", ali ko ga nije gledao? "Stavi ruke na mene, Džek" - jasno je da se radi o ljubavi zauvek.

4. Maribel Verdu, Dijego Luna i Gael Garsija Bernal u opasno seksi "džuboks sceni" u kultnom filmu Alfonsa Kuarona "I ja tebi kevu". Jedan genijalan film i upravo takva scena.

3. Hit Ledžer iDžejk Džilenhol i prava ljubav u šatoru u jednom od omiljenih nam filmova "Planina Broukbek". Njih dvojica su divni u ovom filmu, njihova ljubav je stvarna i ohrabrujuća, a ova scena je zauvek u istoriji filmske strasti.

2. Šeron Stoun i Majk Daglas u jedoj veoma vrućoj, pomalo eksplicitnoj sceni seksa u filmu "Niske strasti". Naravno, nismo zaboravili ni seksi scenu kada Šeron prekršta noge. Pažljivo gledaj, možda nešto i naučiš.

1. Kim Bejsindžer i Miki Rurk su šampioni seksi scena u filmu "Devet i po nedelja". Naravno, čuvena scena: frižider, hrana, ona i on. Ima li neko ko ovu ljubavnu igricu nije probao nakon gledanja ovog filma?

Koja je tvoja omiljena seksi filmska scena?

Pogledajte još