Crna Dara nema para: Pevačicu jure zbog 96.000 dolara!

Pevačica Dara Bubamara, koja još uvek navodno nije isplatila belog "poršea". Naime, Novosađanka je pre više od osam meseci kupila novi automobil od druga koji živi u Americi i to po ceni od 96.000 dolara, a kako pričaju upućeni, pevačicu sada jure da im isplati ovaj luksuzni četvorotočkaš.

"Dara je pre osam meseci od druga koji živi u Majamiju kupila beli „porše“ čija je cena 96.000 dolara. Dara nije imala odmah dovoljno novca kako bi ga isplatila, te ga je zamolila da je sačeka za novac. Kako su dobri prijatelji, dogovorili su se da Dara sakupi novac i da mu za šest meseci otplati automobil. Ipak, rok za plaćanje je prošao, a Dara se prijatelju nije javljala na telefon, a on ju je neprestano zvao zbog duga", izjavio je izvor blizak pevačici, i dodao da je prodavac automobila angažovao svog prijatelja da traži novac od Dare.

"Taj čovek od kog je kupila automobil preko zajedničkog prijatelja je kontaktirao sa Darom i rekao joj da mu novac treba i da je veoma loše što se ne javlja na telefon. Na to mu je pevačica objasnila da je sakupila 6.000 evra, a da joj treba još mesec dana kako bi mogla da mu isplati pun iznos. On će sačekati još mesec dana da ona sakupi 96.000 dolara ili će joj uzeti auto, jer je bio vrlo tolerantan prema njoj, a ona je maksimalno iskoristila tu njegovu osobinu", kaže izvor.

Dara Bubamara je na sve ove priče rekla da je taj automobil dobila na pokloni i da nikome ne duguje ništa.

"Haha, ovo još nisam čula. Tačna informacija je da sam taj automobil dobila na poklon, a ljubomorne duše mogu da mi p..e!", rekla je Dara. Pevačica je svojevremeno pričala kako je kupila ovaj automobil. "Nebitno, kupila ili dobila, ja vozim i paradiram po putu. Kod frizera sam", odgovorila je Dara.

Dara snimila spot u „poršeu“!

Iako duguje novac za beli „porše“, to Daru Bubamaru nije sprečilo da u njemu snimi spot. Naime, ekranizaciju nove pesme "Karera" Dara je radila na više lokacija, a u nekim delovima vozi upravo ovaj automobil, koji nije isplatila. Izgleda da pevačica ne razmišlja o svojim dugovima, već više voli da se hvali skupim stvarima koje poseduje.

Izvor: Kurir

Pogledajte još