Znate li koji je PRAVI kraj "Zgodne žene"?

0

Filmski Internet portal TCM, objavio je kraj originalnog scenarija filma "Zgodna žena" sa RIčardom Girom i Džulijom Roberts u glavnim ulogama.

Priču već znate – imućni biznismen unajmljuje prostitutku, provodi neko vreme sa njom, zaljubljuju se, verovatno i žive srećno do kraja života … ali sve ovo smo gledali na velikom platnu zahvaljujući producentima koji su više verovali u priču sa srećnim krajem nego u „turobnu dramu“.

U originalnom scenariju pod nazivom „3000“, koliko je Vivijan „koštala“ Edvarda, bogari biznismen se na kraju vraća svojoj devojci u Njujork, a VIvijan na ulicu, i to nakon što je Edvard bacio njen celokupni honorar u kanal. Inače, u ovoj verziji, Edvard uopšte nije bio frajer kakvog smo videli i zavoleli – bio je alkoholičar koji je morao da prestane da pije zbog ciroze jetre, a omiljena filmska prostitutka je bila ovisnica o drogama …

Sama Džulija Roberts je svojevremeno pričala da „Zgodna žena“ nije trebalo da izgleda tako kako izgleda: „Užasna priča o dvoje užasnih ljudi. Moj lik je bio kurva, ovisnica o drogama, slabo obrazovana, prosta žena koja se spetljala sa zgodnim i bogatim, ali lošim čovekom. Bila je to ružna priča o dvoje užasnih ljudi“, rekla je Robertsova, piše „Index.hr“.

Foto: Screenshot/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.