Crnu Goru na Eurosongu predstavlja…

0

Podgorički dnevnik piše da je evrovizijska delegacija Radio-televizije Crne Gore prethodnih dana aktivno radila na prikupljanju neophodnih finansijskih sredstava za nastup crnogorskog predstavnika na 60. izdanju Eurosonga u Beču od 19. do 23. maja.

Čim su završili ovaj deo posla u RTCG-u su prešli na izbor izbor potencijalnih predstavnika. Kao i prethodnih godina, glavnu reč je imala interna komisija, a najveće šanse za put u Beč ima Nenad Knežević Knez, saznaju Dnevne novine.

Knežević je trenutno u Beogradu, gde promoviše novu numeru „Znam da nisi ona”.

Za podgorički dnevnik on je otkrio da je prethodnih dana bio u komunikaciji s predstavnicima Javnog servisa, baš kao i nekoliko njegovih kolega, te da im je predočio da ima veliku želju da predstavlja Crnu Goru u Austriji.

Znam da su u igri bila tri-četiri izvođača osim mene sa kojima su ljudi iz Javnog servisa pregovarali. Nisam upućen u to ko su bili drugi kandidati. Poznato je da odavno imam želju da učestvujem na Eurosongu. To bi bila kruna moje karijere, uvek sam imao pozitivno mišljenje o tom muzičkom takmičenju”, rekao je Knez i dodao da je „na njima da donesu konačnu odluku koju čekam s nestrpljenjem, moj stav znaju„.

Dnevne novine

Foto: Screenshot/Youtube

Ostavite komentar

Your email address will not be published.