Pročitajte ga na prvom sastanku: Da li misli ozbiljno ili bi vas samo odvukao u krevet?

Kako razgovara?

Ako osetite da vam je prijatno da razgovarate s njim i da se teme samo nadovezuju, vrlo verovatno da ste se našli. Ako on, pak, tokom razgovora gleda okolo i vi imate utisak da vas baš ne sluša pažljivo, njega najverovatnije ne zanima razgovor s vama, nego samo seksualne aktivnosti.

Da li vas dodiruje?

Naučno je dokazano da kada nam se neko sviđa, tu osobu češće dodirujemo i uglavnom to radimo nesvesno. Ako vas tokom razgovora uhvati za ruku dok vam nešto objašnjava ili vas uhvati za rame da naglasi svoje reči, vrlo verovatno je duboko unesen u sve što je vezano za vas. Ipak, oprez je potreban ako njegova ruka beži na vaše noge ili vam kao slučajno sklanja kosu s lica. U tom slučaju najverovatnije želi samo da skine odeću s vas.

Kako se odnosi prema ljudima?

Budući da je ovo vaš prvi sastanak, prema vama će verovatno biti pažljiv i brižan. Međutim, možete puno da saznate o njemu ako posmatrate kako se ponaša prema drugim ljudima koje susretnete te večeri. Ako je blago nervozan i razdražljiv, vrlo verovatno je takav u stvarnosti, a i vi biste uskoro mogli da otkrijete njegovo pravo lice.

Da li govori puno o sebi?

Ako celo veče protekne u znaku njegovog monologa, stvari nisu dobre. Čuvajte se muškaraca koji imaju potrebu da stalno govore o sebi, a da pri tom ne pokažu ni minimum zanimanja za ono što vi imate da kažete. Reč je o egocentričnim muškarcima kojima je vrlo teško da ostvare vezu, jer oni vide samo svoje potrebe.

Da li laska previše?

Lepo je kad muškarac ženi daje komplimente, ali sve ima svoju meru. Ako se muškarac tokom prvog sastanka razbacuje komplimentima koji već lagano prelaze u laskanje, vrlo verovatno je da sebi rečima želi da utre put do vašeg kreveta. To im je najbrži i najlakši način. Ako vas ne zanima samo seks, komplimente uzimajte s velikom dozom rezerve.

Da li je tajanstven?

Neki muškarci puste žene samo da govore, a one onda, kako ne bi bila tišina, otkriju i više nego što su mislile. Budite odmerene i pustite neka i on govori. Ako uprkos tome on ne želi da kaže puno o sebi, najverovatnije nešto krije ili ne želi da vam da priliku da ga bolje upoznate. Bilo da je reč o jednom ili drugom, stvari se ne razvijaju onako kako treba i takvih muškaraca se treba kloniti.

Kakav je na rastanku?

Muškarac kojem je bilo prijatno s vama na sastanku i koji bi želeo da vas ponovo vidi, prve večeri neće insistirati na seksu ili na nešto žešćim dodirima. Njemu će biti dovoljan i lagani poljubac za laku noć. Ako je, pak, reč o muškarcu kog zanima samo seks, on će vam to svojim potezima vrlo jasno dati do znanja. Verovatno će pokušati da vas odvede u svoj stan ili će se pozvati kod vas. Odluka je vaša. Ako vas zanima veza, takvog ćete muškarca odmah izbaciti iz igre.

Izvor: Best

Pogledajte još