Pet kombinacija veša u kojima ćete zavesti svakog koga poželite

Mi vam predlažemo pet najseksi kombinacija:


Dama koja ušeta ovako odevena u spavaću sobu pokazuje da vodi računa o svakom detalju. Ne zaboravite pravilo da je manje više, jer nema muškarca koji neće žarko želeti da skine ovu super seksi čipku.

Women’ secret - Sexy Autumn
Nijedan muškarac neće ostati imun na ovakvu kombinaciju boje i materijala. Strast koja vrišti govori da ste dama koja zna šta hoće. Prefinjena i sa stilom, rođena za kraljevski tretman, naučila da uvek dobije ono što hoće.

Women’ secret - Sexy Autumn Izborom ovakvog veša pokazujete da volite da eksperimentišete i da za vas nema tabu tema. Ako baš i niste ljubitelj tangi, ovaj superseksi veš zadovoljiće sve vaše kriterijume, a i njegove.

Women’ secret - Sexy Autumn

Čipka je materijal koji očarava muškarce, još ukoliko je dozirana u ovoj meri idealna je da raspali strasti. Ima nečeg nedoljivog u ovim šarama što mu neće dozvoliti da vas izbaci iz glave. Savršeno za dame koje se najbolje osećaju u polumarku poznate sobe i ne vole mnogo da eksperimentišu.

Women’ secret - Sexy Autumn

Ukoliko nemate hrabrosti, crvenite i jedino mesto gde se osećate seksi je mrkli mrak, ova kombinacija nije za vas! Ovo je za dame koje znaju šta hoće i uvek nađu način da to i dobiju.

Women’ secret - Sexy Autumn

Women'secret održao je pres konferenciju na kojoj je predstavio Elsu Petaki kao zvezdu njihovog prvog modnog filma "Dark Seduction", kao i Paulu Ortc, režisera. Women'secret odabrao je da koristi film kao novi vid oglašavanja, sve popularniji među modnim brendovima, a u njemu je predstavio svoju ograničenu kolekciju.

Pogledajte još