IMPULS - Nova emisija nastala saradnjom dve televizije

Jedinstvena, zabavna i dinamična - emisija IMPULS nastala je saradnjom dve televizije, N1 i regionalnog MTV kanala. Svake srede od 21:30, Naida Kundurović, bivše MTV lice, a sadašnja voditeljka na N1 televiziji, donosi aktuelne vesti iz sveta šoubiza, muzike i filma. Saznaćete šta rade svetske zvezde i dobićete uvid u stanje na jedinoj regionalnoj muzičkoj top listi, Domaćici. Centralni deo svake epizode činiće intervju sa jednom zanimljivom ličnosti iz regiona.

Nakon 10 godina dešava se magična stvar u mojoj karijeri, a to je da ponovo sarađujem sa MTV televizijom, za koju sam svojevremeno, 2004., bila izabrana kao jedina voditeljka iz BiH,“ rekla je Naida. „Naše vreme tek sada dolazi i pripremamo uzbudljive projekte. Saradnja dva svetska brenda, kao što su CNN i MTV, rezultiraju modernim, aktuelnim i prvenstveno ekskluzivnim sadržajima koje ću prezentovati svojoj publici svakog utorka uveče na N1 kanalu i sredom na regionalnom MTV-ju.“

(old_image)
Van Gogh, snimanje

Čast da probije led i prvi se obrati gledaocima emisije IMPULS imaće Zvonimir Đukić Đule, frontmen benda Van Gogh. Naida se sa ovogodišnjim dobitnicima MTV Best Adria Act nagrade sastala u prelepom okruženju arheološkog nalazišta Viminacijum, gde je bend izvodio mini akustični koncert, tako da ćete čuti i jednju njihovu pesmu u „unplugged“ izdanju.

(old_image)
Van Gogh, snimanje

Saradnja dve televizije na jednoj ovakvoj emisiji zagarantovano će pružiti maksimalan doživljaj zabave, predstavljene kroz zanimljive razgovore, najnovije MTV vesti i dinamične kadrove i aktuelne informacije. Zato se ubacite u IMPULS svake srede od 21:30 sa Naidom Kundurović na MTV kanalu.

Emisija IMPULS na MTV kanalu
Premijera: sredom u 21:30 i reprizno četvrtkom u 23:30, petkom 18:30, subotom u 12:10 i nedeljom 17:30

Emisija IMPULS na N1 kanalu
Premijerno: utorkom od 21:00, a repriziramo utorkom u 23:30, sredom od 14:30, četvrtkom u 21:00 i 23:30

Pogledajte još