Belgrade Banging otvara zimsku sezonu u Tube-u!

U samom centru grada svake subote će se održavati žurke za sve mlade ljude koji žele da se dobro provedu uz najenergičnije zvuke elektronske dance muzike (EDM).

“Banging Opening: 6 hours to explain” će biti žurka na kojoj će Belgrade Banging objasniti zašto je The Tube idealno mesto za sve one koji žele da iskuse energiju najboljeg party brenda u Srbiji.

Prošle subote u Tube-u je održan After Party Belgrade Banging rođendana, nezaboravne proslave održane u Mikser House-u. Kao što to uvek čini, Banging je iznenadio goste, dodao svoj lični pečat klubu i napravio još jednu sjajnu žurku koja je trajala do ranih jutarnjih časova. Po prvi put, u Tube-u ste mogli videti CO2 topove, dodatne “light” efekte i slične zanimljivosti svojstvene događajima ovog party brenda.

(old_image)

Ove subote, kao headline nastupaće Oakich, jedan od rezident di-džejeva Belgrade Banging-a, koji je poznat po stilu veoma sličnom Eric Prydz-u, koji mu je i muzički idol. Pult će sa njim deliti i ostatak Banging Tria: Tom Gepard i Erick Kasell.

Belgrade Banging najavljuje uskoro nova iznenađenja koja sprema za noćni život Beograda, tako da pratite novosti i dešavanja na sajtu.

Pogledajte još