Pevačica šokirana ponašanjem kolege: Potrebna mi je zaštita, iživljava se nada mnom!

Jedan od kandidata za buduću zvezdu posebno se dopao Aci Lukasu i Draganu Stojkoviću Bosancu, koji su odlučili da mu daju glas za dalji plasman, međutim, njihova koleginica Zorica Brunclik nije bila oduševljena ovom odlukom. Ona je zamolila da joj obrazlože zbog čega su dozvolili da prođe, a posebno je zanimalo mišljenje kolege Bosanca, sa kojim od samog početka nema baš dobru komunikaciju. Lukasa je s druge strane poštedela, jer, kako je nedavno izjavila, jedino sa njim ima dobar odnos, dok sa ostalim članovima žirija i ne komunicira.

Bosanac je rešio da se našali na račun Zorice Brunclik, pa je karikirajući njeno ponašanje uspeo da je razbesni i tako izazove pevačicu da burno reaguje:

- Ovo je bruka i sramota, ja ne bih da učestvujem u ovome, jer je ovo iživljavanje. Ili ćemo da se ponašamo kako treba ili nećemo nikako. Molim i Sašu Popovića da me uzme u zaštitu - odbrusila je besno Zorica.

Popović je pokušao da smiri situaciju tako što se našalio na račun Dragana Stojkovića i Ace Lukasa, rekavši da su oni zajedno glasali, jer su “školski drugari”, međutim, Zorica nije prihvatila ovu opasku i odlučila je da se povuče i ne razgovara sa njima.

Izvor: Alo

Pogledajte još