Probajte sami: Napravite savršen napitak za mršavljenje po receptu svetskih doktora

Doktori širom sveta priznali su blagodati zelenog čaja. S vremenom je otkrivena kombinacija koja savršeno doprinosi mršavljenju. Iako ovaj recept polako stiže u javnost, donosimo pravi recept koji će vam pomoći u borbi s kilogramima.

Činjenica je da već i jedna šoljica zelenog čaja dnevno ubrzava metabolizam za 12 posto, regulira šećer u krvi i štiti od srčanoga udara i tumora, jača imunitet i utiče na bolje raspoloženje. Ako vam ne odgovara ukus zelenoga čaja, ova receptura je prava za vas.

Sastojci:

1 litar vode

5 vrećica zelenog čaja

1 narandža

šaka sveže mente

Recept:

U litru prokuvane vode stavite pet vrećica zelenog čaja. Ostavite ih oko 3 minuta pa izvadite i pustite da se tečnost ohladi. Narandžu (po mogućnosti neprskanu) izrežite na kriške s belim delom kore. U veliku teglu s poklopcem sipajte zeleni čaj i dodajte mu narandžu i šaku sveže mente. Zatvorite teglu i ostavite je preko noći kako bi se sve dobro sjedinilo. Jedna osoba u danu treba popiti pola litre pripremljenoga napitka. Lekari savjetuju šoljicu napitka pre svakog obroka i obećavaju pobedu u bici s kilogramima.

Izvor: PortalOko

Pogledajte još