SAMO ZA HRABRE: Uputstvo za perverzije sa jagodama, cipelama, balonima I flašama

Jagode
NE volite lubrikant? Izmiksajte jagode i koristite ih umesto lubrikanta tokom odnosa!

(old_image)

Volite da pružate oralni seks, ali ne volite kakav ON ima ukus? Problem rešen - stavite iseckanu jagodu u usta dok ga zadovoljavate oralno. Tako ćete vi u ustima imati ukus koji volite, a on će se oduševiti jer će mu se nešto novo trljati o "alat".

Cipele

Niste raspoloženi za seks, ali on uvek jeste? Nikakav problem. Obujte svoje omiljene štikle, obucite seksi veš, namažite se uljem, stanite pred ogledalo - i već ćete biti u takvom raspoloženju da on neće znati šta ga je snašlo! Ponekad je najbolji afrodizijak kad se sami sebi dopadate.

Baloni

(old_image)

Mnogi parovi koriste balone tokom seksa sa partnerom - u "doggie" pozi možete da stavite balon između vas pazeći da ne pukne - izazovno i zabavno. Ako možete da nabavite loptu za pilates, naduvate je do pola i onda ležite na nju, tako da utonete. Naravno, ako imate svoju ideju, samo napred! Baloni su uvek zabavni!

Flaša ima svoju primenu

Ako želite da eksperimentišete, trojka ili svingovanje sa još jednim parom je sjajna ideja. A ako vam je prvi put, masne fote su uvek tu da vas opuste. Nekima se ne dopadne ideja, predomisle se nakon par poljubaca, tako da zahvaljujući igri imate vremena i da se "izvučete" iz neugodne situacije.

Samo malo eksperimentisanja može potpuno da vam promeni seksualni život. Dokle god imate hrabrosti da probate nešto novo!

Pogledajte još