Tajna dugovečnosti leži u masturbaciji?

Njen bestseler "Seks za jednog" je otvorio oči mnogim ženama, a sad ponovo aktivira svoje master časove masturbacije u Njujorku. Ona želi da pomogne ženama koje žive u eri posle "Seksa i Grada" i posle serije "Girls", za koje smatra da nisu ni izbliza slobodne koliko ona misli da treba da budu.

"Većina tih žena nije čak ni videla svoje genitalije u ogledalu! Ako im to pokažete, one uglavnom reaguju sa 'Iu' i 'Fuj'!"

Njen povratak u javnost je izazvao uzbuđenje među novim generacijama žena u Americi, jer one traže inspiraciju od feminističkih mislilaca iz 70-ih godina pod pritiskom novih napada na ženska prava.

Dodsonova je u NJujork došla 1950. godine da se oproba u umetnosti. Zidovi njenog stana su obloženi njenim sopstvenim delima erotičnih scena i seksualnih igračaka od duvanog stakla. Kad je tokom 60-ih godina organizovala orgije, primetila je da mnoge žene glume orgazam. Tako je došla na ideju da upravo u svom stanu drži časove masturbacije tokom 15 godina, sa idealnim brojem od 13 "učenica" u razredu.

Iako je bila opisana kao jedna od ranih feministkinja, ona se ne nalazi u toj definiciji, i smatra da se sve vrti oko seksa, da je to zapravo najbitnije pitanje.

Ova žena psuje kao kočijaš i ima manire likova iz filmova Martina Skorcezea. Izgleda fenomenalno za svoje godine, sa željom za životom koja poriče starost. Svu zaslugu za ovo pripisuje "Travi, masturbaciji i sirovom belom luku."

"Neke žene se plaše seksa jer je previše kontroverzan. Ja mislim da je to zato što su u unutrašnjem konfliktu. Ne žele da masturbiraju, već žele princa na belom konju, lika iz Diznijevih crtaća. Bljak. Fuj."

Njen posao je da nauči žene da uživaju same u svojim telima. Radionica se sastoji od pokazivanja i priče u krugu, nakon kog sledi i masturbacija jedne po jedne od žena.

"Nije ni čudo što ovo i dalje radim. Zvuci, prizori, mirisi...Debele, vitke, bez jedne dojke. Žene su prosto prelepe."

Njena poruka glasi: Održavajte seksualnu vezu sa sobom, možete da imate fenomenalne orgazme bez druge osobe, prestanite da mislite samo na to šta vaš partner želi da vidi u krevetu.

theguardian
T.D.

Pogledajte još