Istine o seksu: Ovih 15 vam se neće dopasti

1. Ponekad u misionarskoj pozi grudi proizvode zvuk kao da ispuštate gasove. Slično zvuku koji se može čuti i kada je reč o pazuhu, ali nastaje pritiskanjem područja u grudima.

2. Ako ne koristite kondom, a on svrši u vas, curiće satima.

3. Ponekad kad je on gore pomislite: „Čoveče, izgleda prilično ružno iz ovog ugla." Isto važi i za muškarce koji zasigurno nemaju najlepše mišljenje o izrazima lica žena kada su gore.

4. Neće svi uvek doživeti orgazam tokom seksa. Ponekad devojka jednostavno neće moći da doživi orgazam samo kroz penetraciju. Ponekad muškarac možda to ne oseća i ne može je dovesti do vrhunca. To nije ničija greška. Seks je zbrkan, ponekad čudan, smešan ili iritirajući. Neke noći ponekad nisu za to, a ponekad ćete doživljavati orgazme koji će vas raspametiti, a da se niste preterano ni trudili. Poenta seksa je da vam bude lepo i da uživate sa svojim partnerom.

5. Vlažno maženje. Predigra. Devojka je vlažna. Dečko svrši, pa se i to umiksuje zajedno. Oboma vam treba da dođete do daha i nijedno od vas nema energije da ustane, istušira se i zameni posteljinu, pa tako zaspite, u toj kombinaciji telesnih tečnosti.

6. Nije seksi i prelepo kao na filmovima. Događaće se mnogo nepredviđenih situacija, kao što su poze koje odgovaraju samo jednom partneru, grčevi, čudni zvuci i još mnogo toga.

7. Kada se sredite nakon seksa, a obučete ponovno vlažno donje rublje.

8. Masturbacija je mnogo manje truda i ne morate se brinuti za drugu osobu. Idealno za lenštine.

9. Prvi put nikada nije onako kako očekujete.

10. Ponekad će se osetiti neugodni mirisi u vazduhu. Oboje znate da ono drugo to može da oseti, ali niko to neće spomenuti, jer ne znate od koga dolaze takvi mirisi.

11. Ako mislite o tome da postane tvrd, postaćete nervozni i neće postati tvrd. To je iritirajuće.

12. Ukoliko imate analni seks morate se suočiti sa time da ćete ponekad videti malo izmeta. Koristite kondom i ne paničite ukoliko vidite malo smeđe boje. Zvuči grozno, ali to je istina.

13. Simultani orgazmi su veoma retki. Kada se radi o neiskusnim parovima, najčešće se dogodi da jedan partner ostane isfrustriran kada drugi završi.

14. Možete biti veoma znojavi. Ponekad je znoj pomalo van kontrole i onaj koji je gore može kapati na vas. Nimalo seksi.

15. Rezultat može biti - dete.

Nadlanu / izvor: portaloko

Pogledajte još