Najbolji život: Novi hit benda LOLLOBRIGIDA

''Ponekad ni sami ne znamo šta ćemo sa životom u svetu gde sve što volimo/pružamo više nije na ceni. Često smo zbunjeni i pogubljeni. Ali hej - ovo je najbolji život koji imam i koji ti dajem. Ako ti je dovoljan, budi pored mene i uživaćemo zajedno." - prenosi Ida poruku pesme.

Za pesmu je snimljen spot, koji je režirala nagradjivana splitska rediteljka Marcella Zanki. Spot je snimljen u Beogradu, a priča prati svakodnevnu rutinu pevačice benda, Ide Prester, kroz različite situacije na stvarnim lokacijama iz njenog privatnog života - od buđenja, brige o bebi, pripremanja kašice, kupovine na pijaci, vožnje gradom, do svirke s bendom na krovu zgrade u kojoj živi.

(old_image)

"Nije bilo lako dobiti dozvolu stanara da snimamo spot na vrhu nebodera u kojem živim, uz glasnu svirku u dnevnoj i noćnoj varijanti, bacanje dimnih bombi, trčanje.. Zato smo snimanje zakazali na dan oslobodjenja, 16. oktobra, kad je Beograd posetio Putin. U takvoj prazničnoj atmosferi - uz vojnu paradu i nadletanje aviona, niko se nije usudio da nam išta prigovori. "

U spotu se pojavljuju i ostali članovi benda, odgovorni za aranžman pesme: Marko Ajković, Ivan Skopulović, Damjan Babić i Petra Cigoj.

Za kameru je bio zadužen Andreja Hamović, kostim Marko Čerketa, a za produkciju pesme Petar Rudić.

Pogledajte još