Golišave konobarice putuju Australijom i uslužuju farmere i rudare!(VIDEO)

Nazivaju ih "skimpies", a 29-godišnja Šea, koja se ovim bavi već deset godina, tvrdi da je novac najveći mamac za nju i oko 300 drugih žena koje putuju Australijom i poslužuju rudare, kao i farmere u zabačenim krajevima zemlje.

"Novac je jako dobar i samo zbog toga trpimo sve to. Osnovna cena je 1000 dolara samo da se pojavimo u kafiću, ali možete zaraditi još pet puta toliko samo od napojnica", priča Šea.

Ona će se uz još nekoliko koleginica pojaviti u dokumentarnom filmu Skimpy.

Shea priča kako joj je mnogo trebalo da razvije samopouzdanje. Ona dodaje kako se u ovom poslu uvek dešava nešto zanimljivo, ali je početak bio težak.

Ponekad bih znala da pobegnem u kupatilo da se isplačem samo zato što mi je neko rekao nešto ružno. Ipak, većina gostiju je pristojna, žele da popričaju i nasmeju se s vama.“

Rediteljka dokumentarca Meriel Tomas provela je nedelju dana na putu sa Šeom i njenim koleginicama.

"Iznenadila sam se kad sam vidjela da su one kao deo nameštaja u tim barovima, ali ono što zaista volim kod njih je da su odrešite i pametne. Većina njih taj posao radi kako bi otplatile fakultet ili kupile kuću.“

I Šea tako trenutno studira dizajn i namerava s vremenom početi da pravi kostime za devojke koje se bave ovim poslom, ali će nastaviti i s ovim poslom.

Izvor: radiosarajevo

Pogledajte još