Bila je deo tima a sada ih kritikuje: Oni su diletanti i amateri!

Naime bivša članica žirija muzičkog takmičenja "X Factor", na svom Fejsbuk profliu, izrazila je nezadovoljstvo, što učesnici emisije nisu imali podršku produkcije.

- Ovaj i prethodni post su oni koje, kada pogledam, dođe mi da plačem, i proklinjem činjenicu da se kod nas većina ovakvih šouova radi užasno neozbiljno. Ova deca (4U i Doktori) su pokazali TAKAV KVALITET i TAKAV POTENCIJAL, da je tragično neverovatno da produkcija šou-a u kom su učestvovali nije, onako kako se to radi svugde u svetu, sa potpisanim ugovorima i unapred pripremljenim planovima, od ovih ljudi napravila ozbiljne zvezde, počevši odmah po završetku serijala. To važi i za Kajmakoskog naravno, i sve velike talente koji su bili deo šou-a. Džaba u Srbiji kvalitet, džaba sve. Diletanti i amateri uspeju da unište svaku šansu za pomak - napisala je Kristina na svom Facebook profilu.

Nakon što su se pojavili naslovi da je bivša članica X Factora ispljuvala produkciju, ona je odlučila da se oglasi još jednom.

- I ne, nije ovo nikavko tendeciozno "pljuvanje i prozivanje", ovo je tuga i rezignacija zbog toga što u našoj zemlji talenat ne vredi ništa. I važi za sve velike talente iz šoua u kom sam učestvovala, ne samo za moje grupe - dodala je Kristina.

Pogledajte još