Beko odlučio da progovori, policija zna imena napadača!

Imena osoba osumnjičenih za napad na biznismena, koji se dogodio ispred njegove kuće u Ulici Andre Nikolića na Senjaku 14. novembra, kako navodi naš sagovornik, nisu poznata javnosti.
- Policija je na licu mesta pronašla dovoljno tragova, koji se sad upoređuju sa DNK profilom osumnjičenog. Tokom istrage je prikupljeno dosta drugih dokaza, oni se ukrštaju i sve to treba da dovede do hapšenja osumnjičenih. Ipak, ključno će biti novo saslušanje Beka jer je on sad spreman da iznese sve što zna - otkriva naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, vlasnik „Luke Beograd“ više ne želi da ćuti.

PROFESIONALCI PUCALI, NE AMATERI!
Uprkos informacijama koje su se pojavile odmah nakon pucnjave na Senjaku da iza napada stoje amateri, ispostavilo se da ipak nije tako. Naime, svi u međuvremenu prikupljeni dokazi ukazuju da su napadači profesionalci, koji jesu napravili „određene propuste“, ali je jasno da iza pokušaja ubistva stoje iskusni kriminalci.

- Beko strahuje za svoju porodicu, svestan je da su svi zajedno meta i zato želi da pomogne policiji da što pre uhapsi napadače. O motivima napada ne možemo da govorimo, ali može se reći da nisu sasvim lične prirode, ali nisu ni isključivo vezani za posao. Dakle, nešto između - navodi naš izvor.

On dodaje da je policija do sada pregledala i nekoliko desetina video-zapisa koje su zabeležile kamere duž trase kojom su se ubice kretale do Senjaka.

- Detaljno su pregledani snimci sa okolnih kuća i objekata, ali i oni s kamera postavljenih na brojnim objektima, uključujući i one na jednoj osnovnoj školi u Takovskoj ulici, kako bi bilo utvrđeno kojim putem su ubice došle do Ulice Andre Nikolića, kao i kako su pobegle s mesta na kojem su pucali na Beka - objašnjava on.

Izvor: kurir

Pogledajte još