TUGA Nemanja i Miloš zajedno otišli u smrt, sahranjeni u istom danu

Drugovi odlaze zajedno...

Više stotina drugova je bilo na groblju i svi su bili u suzama dok je trajalo opelo Nemanji Antiću, jednom od troje poginulih u tragediji na Adi Huji.

Na sahrani je bila i voditeljka Olja Bećković, čiji je sin uspeo da ispliva i preživi ovu nesreću.

Nemanja Antić sahranjen je na Novom groblju u 14.30, dok je Miloš Janković samo sati i po vremena kasnije kremiran na istom groblju. Anastasija Stajić biće sahranjena u četvrtak na Bežanijskom groblju u 14.30.

Luki Višnjiću (20), sinu Olje Bećković juče nije operisana nadlaktica u Kliničkom centru Srbije, koju je povredio prilikom izlaska iz “audija smrti”.On je sedeo na mestu suvozača, a nakon što je auto upao u Dunav, razbio je staklo i tom prilikom se povredio.


MAJKA NEMANJE ANTIĆA (18), KOJI JE NASTRADAO U NESREĆI NA ADI HUJI

Nisam ni slutila da je moj sin bio u tim kolima i čekala sam da mi se javi. Spremila sam se i krenula na posao, ali su me nasred ulice sustigli Nemanjini drugovi i rekli da je on poginuo, kaže majka stradalog vaterpoliste

Pomislila sam jadni li su roditelji te dece. Nisam ni slutila da je moj sin bio u tim kolima i čekala sam da mi se javi. Spremila sam se i krenula na posao, ali su me nasred ulice sustigli Nemanjini drugovi i rekli mi da je on poginuo. Sada sam ga videla na sudskoj medicini i poslednji put zagrlila i poljubila. Nisam mogla da se odvojim od njega - jedva je ispričala Milena, majka stradlog vaterpoliste.

- Sigurno znam da Miloš Janković nije na silu uguran u gepek, već da je on to dobrovoljno uradio, jer svi smo mi dobri prijatelji. Ne znam kako ćemo dalje bez Nemanje, Miloša i Anastasije, ali znam da je i Milici Jokić, Luki Višnjiću i Dušanu Jovanoviću još teže, jer su oni bili u automobilu u trenutku kada su im drugovi poginuli - rekao je jedan od zajedničkih drugara.

Komšije porodice Dušana Jovanovića (19), koji je vozio automobil u kojem su poginuli njegovi drugari, kažu da Srđan i Božana, Dušanovi roditelji, ne mogu da dođu sebi jer su svi nastradali maltene odrasli kod njih u kući.

- Ta deca su bila nerazdvojna. Nisu izlazili jedni bez drugih i zato su Dušanovi roditelji pod velikm stresom i sedativima. U subotu kada su saznali za nesreću iz njihovog stana čuo se jeziv i bolan krik. Pomislili smo da se Dušanu nešto dogodilo, ali kada smo došli kod njih oni su nam rekli da su nastradali Dušanovi drugari odnosno njihova druga deca - rekla je komšinica.

Jovanoviću je određen jednomesečni pritvor i on se nalazi u teškom psihičkom stanju. Za počinjeno delo preti mu kazna do 12 godina zatvora.

Izvor: alo/blic/kurir

Pogledajte još