VEROVALI ILI NE: Svi su poludeli za parfemom za mršavljenje!

Prema određenim istraživanjima naš izgled se može poboljšati sa začinjenim, tj. orijentalnim ili cvetnim parfemima. Po Alan Hirsch naš nos isto reaguje na mirise kao i oči na boje i na dezene. Kada vidimo vertikalne linije na odeći, vizuelno nam se čini da je nosilac odeće vitke građe. U ovom slučaju, istraživači smatraju istaći da nećemo izgubiti kilograme pomoću parfema, već će druge osobe oko nas misliti da smo smršali.

Međutim, postoji jedan parfem koji stvarno obećava smanjenje telesne težine. Ovaj parfem dolazi iz Francuske, tačnije iz Pariza. Velds je izbacio na tržište kompoziciju koja sagoreva plus kilograme i na taj način će se korisnik mirisa osećati lepše, srećnije i aktivnije. Parfem nosi ime Prends-moi koji je namenjen ženama i devojkama od 18 od 70 godina. Testovi su pokazali da ovu pojavu prouzrokuje sastojak, koji podstiče proizvodnju B-endorfina, koji će se preseliti u mozak i mi ćemo se osećati smirenim i zadovoljnim. Bez stresnog osećaja nećemo ni želeti slatkiše ili grickalice.

Posle prvog istraživanja, tri četvrtina žena je imala manju želju za jelom i slatkišima. Prema pronalazačima ovog neobičnog mirisa, parfem treba naprskati na delove tela gde želimo najviše da skinemo. Za bolje rezultate ova kompozicija sadrži i komponente poput kofeina, Spiruline i karnitina.

Parfem se može kupiti samo u Londonu, za sad, ili se može naručiti preko interneta. Međutim, postoji i spisak kupaca preko kojeg se može doći do čudotvorne tečnosti, ali više od 6000 osoba je već na čekanju. Cena parfema je 120 evra, pa Vi razmislite da li se isplati.

Izvor: www.parfemizatebe.com

Pogledajte još