OBRAČUN NARKO KLANOVA:Trojica Srba pogođena iz snajpera u Valensiji!

Trojica srpskih državljana upucana su danas oko 12.30 u istočnom delu Valensije, i kako javljaju španski mediji, sumnja se da je reč o profesionalnom strelcu. Jedan od povređenih je teže ranjen u stomak, dok su druga dvojica prošla sa lakšim povredama. Za napadačima se još traga.

Španski mediji navode da su srpski državljani, stari 36, 38 i 46 godina, upucani iz poluautomatskog oružja u blizini Instituta rada. Forenzičari su pronašli pet čaura. Očevici tvrde da su videli čoveka sa velike udaljenosti od raskrsnice gde su stajali kako cilja u grupu Srba. On je bio u društvu još dvojice pomagača. Ubrzo nakon što su odjeknuli pucnji, do naoružane grupe je stiglo vozilo marke „audi“, koje ih je pokupilo.

Prethodno, jedan od napadača je zapucao u pravcu slučajnih prolaznika koji su počeli da se okupljaju. Iako je identitet učesnika u pucnjavi još nepoznat, španski mediji tvrde da je među njima bilo državljana Ukrajine!

Prema daljoj priči, ranjeni srpski državljani su zaustavili taksi i prevezli se sami do Klinike za hitne slučajeve u Valensiji.

Teže povređeni odmah je podvrgnut hitnoj hirurškoj intrevenciji, dok su druga dvojica dobili po metak, jedan u ruku, drugi u koleno. Svi su u bolnici a njihove sobe su pod nadzorom pripadnika španske policije.

Prema saopštenjima španske policije, sumnja se da je u pitanju obračun istočnih kriminalnih grupa. Ispituje se i da li je vatreni obračun imao veze sa tučom koja je izbila u jednom obližnjem baru istog jutra, gde su učestvovala dvojica muškaraca čiji opis odgovara onima koji su učestvovali i pucnjavi.

A činjenica da je španska policija izašla u javnost sa tvrdnjama da je u pitanju obračun „istočnih kriminalnih grupa“ otvorila je spekulacije i da je motiv obračuna u Valensiji zapravo neuspeo šverc droge. Nedavno je kod ostrva Gran Kanarija na jedrilici zaplenjena tona kokaina i tada su uhapšeni Srbin i dva Ukrajinca.

Izvor:kurir/novosti

Pogledajte još