TUGA U PORODICI NASTRADALE DEVOJKE: Mala Teodora (4) čeka i dalje mamu da se vrati s posla!

Foto ilustracija: yayimages

Novosadska policija i dalje intenzivno traga za nepoznatim vozačem automobila koji je u ponedeljak uveče pregazio Mariju Milešić (28) na Somborskom bulevaru.

U porodici tragično nastradale Marije Milišić (28) iz Novog Sada, jutros je vladala tuga i neverica. - Ćerkica četvorogodišnja Teodora i dalje čeka mamu da se vrati sa posla – kaže suznim očima suprug nastradale Marije, Milan Đarmati, dodajući da njih dvoje nisu bili venčani, ali su u vanbračnoj zajednici deset godina.

Milan je očajan
"Nema više mog anđela, ljubavi, nije mrava zgazila kroz život... Jako mi je teško što dobri ljudi stradaju. Bože šta uradi..."

Potraga za vozačem automobila koji je pregazio Mariju sinoć u Somborskom bulevaru nastavljena je i danas. Novosadska policija još uvek drži zatvoren deo bulevara gde se desila saobraćajka, jer uviđaj još uvek traje.

Potsetimo Marija Malešić (28) iz Novog Sada izgubila je život u saobraćajnoj nesreći kada je, dok je pretrčavala ulicu, na nju naleteo zasad nepoznati automobil, a zatim je taksi vozilo koje se kretalo iza tog vozila prešlo preko nje.

Naime, mlada konobarica, inače majka maloletnog deteta, radila je dnevnu smenu u kafani. Prema našim saznanjima, u jednom momentu je krenula da kupi cigarete preko puta Somborskog bulevara, kod broja 30, gde se nalazi semafor.

Izvor: kurir

Pogledajte još