Oraspoložite se: Evo 5 razloga da danas izađete iz kuće

1.Prošetajte šarene krpice
Na zatvorene boje dodajte detalje s interesantnim dezenom ili kardigan u jarkoj nijansi

Modni kreatori preporučuju da se po tmurnim danima oblače šarene krpice, zato - obucite se u crveno, zeleno, žuto i prošetajte gradom. Verujte, sve će vam delovati vedrije, a i vi ćete verovatno nekom ulepšati dan.

2. Napravite eksploziju

Danas je poslednji dan najvećeg regionalnog Festivala nauke u Beogradu, pa ukoliko želite da saznate kako funkcioniše ljudski mozak, kako da izazovete i sprečite eksploziju, šta se sve krije iza vaših zuba ili čak kako forenzičari rešavaju zločine, imate odličan razlog da izađete iz kuće.

3. Mislite na svoje zdravlje

Opšte je poznato da je vazduh čistiji kada je hladnije vreme i kada pada kiša. Kiša obogaćuje vazduh vodonikom i kiseonikom, što pomaže vašim disajnim putevima da se malo odmore od svakodnevnog udisanja dima. Koliko god da vam je toplo i lepo u kući, znajte da ćete obradovati organizam makar jednom kratkom šetnjom po kiši.

4. iSTRIPujte se

U Domu omladine možete baciti pogled na najbolje radove stripskih umetnika Srbije (USUS) i ući u svet mašte i tako skrenuti misli od lošeg vremena. A koji je bolji način za to nego maštoviti svet stripova i fantazije.

5. Sutra će biti još gore

Ako vam se danas ne izlazi iz kuće, tek vam se neće izlaziti od sutra pa nadalje, jer meterolozi najavljuju pad temperature i porast padavina. Zato iskoristite priliku dok su Celzijusi u plusu, uhvatite dragu osobu za ruku i pravac napolje!

Nadlanu / izvor: 24sata

Pogledajte još