UTEHA POSLE RAZVODA: Glumac u vezi sa koleginicom?!

Posle razvoda od supruge Mine, s kojom je bio osamnaest godina u braku, Nebojša Glogovac (45) našao je utehu pored osamnaest godina mlađe koleginice Hane Selimović (27), zvezde Narodnog pozorišta u Beogradu.

Kako Kurir saznaje, glumac je početkom godine potpisao papire za razvod, a ubrzo posle toga postao je blizak s najmlađom dobitnicom Sterijine nagrade. Spekuliše se da je njihova bliskost bila glavni okidač za Nebojšin razvod od poznate slikarke, s kojom ima sinove Gavrila i Miloša.

Glumac i Hana nedavno su viđeni zajedno u jednom kafiću u srcu prestonice, iz kojeg su izašli držeći se za ruke.

(old_image)

- Hana i Nebojša su se upoznali pre nekoliko godina, nakon Nebojšine predstave, postali su prijatelji, a kasnije su se rodile i simpatije. Svoju bliskost, koja se razvila odmah nakon njegovog razvoda, brižljivo čuvaju od očiju javnosti, prvenstveno zbog Nebojšinih sinova. Pre neko veče su dva sata proveli u kafiću, smejali se, pili i neprestano razgovarali. Sedeli su za stolom u ćošku potpuno sami, kao da niko oko njih ne postoji. Izgledali su baš kao dva zaljubljena tinejdžera - naveo je sagovornik našeg lista koji je insistirao na anonimnosti.

U toku jučerašnjeg dana pozvali smo Hanu, koja nije bila raspoložena da komentariše svoj odnos s Glogovcem.

- Molim vas, ne praviti senzacionalizam tamo gde ga nema. To su obične gluposti i ja ne želim da se piše o tome, inače ću morati da reagujem. Nisam vam ja starleta da o meni pišete u novinama - izjavila je lepa glumica i prekinula vezu.

Odmah potom pozvali smo i Nebojšu, koji se prvo nasmejao na naše pitanje, a zatim odbio da komentariše bilo šta što je u vezi s njegovim privatnim životom.

Sada ste me nasmejali. Ne mogu to da komentarišem, na probi sam - ljubazno je rekao Glogovac za Kurir.

Pogledajte još