Šta krasi FATALNU i NEODOLJIVU zavodnicu na koju frajeri otkidaju?

Veoma je teško znati šta muškarci misle, jer svaki pojedinac ima svoju perspektivu o životu i o tome kako bi stvari trebale da se odvijaju. Međutim, određena istraživanja ipak pokazuju, bar kada je reč o lepšem polu, da muškarce više privlače određene osobine koje žene imaju. Upravo zbog tih osobina muškarci, one žene koje ih imaju, smatraju neodoljivima. Evo o čemu se radi.

# Prijateljstvo

Većina muškaraca želi da sa svojom partnerkom može da razgovara bukvalno o svemu, o najvećim problemima i situacijama koje se čine bezizlaznima i da im one pružaju podršku. Ova osobina im je neodoljiva iz razloga što znaju da takvoj ženi mogu bezuslovno da veruju.

# Nezavisnost

Nezavisna žena je pravi magnet za muškarce. Ovde nije reč o finansijskoj nezavisnosti (mada oni nemaju ništa ni protiv toga) već o ženi koja zna šta želi u životu. Ženi koja ima svoje hobije i afinitete i koja nije povodljiva. Muškarci takvoj ženi uvek daju prednost.

# Opuštenost

Većina muškaraca ima tendenciju da loše reaguje kada je u pitanju pritisak. Oni ne vole da budu primorani da obavljaju stvari koje ne žele ili ne vole da rade. Pozivi i sms-ovi svakih pola sata svakako su jedna od stvari koja im se ne sviđa. Oni od svoje partnerke žele da je opuštena i ne prisiljava ih na bilo šta.

# Jednakost

Činjenica je da većina “normalnih” muškaraca poštuje i veruje u jednakost i ravnopravnost polova. Više ne živimo u vremenu kada su žene morale da budu kod kuće i da se staraju o kući i deci. Žena koja misli da su muškarci i žene u svemu ravnopravni zapravo je pravi magnet. Takva žena muškarcu daje do znanja da je kosmopolita, da je obrazovana i da ne trpi nepravdu.

# Razumnost

Većina muškaraca smatra mudre žene veoma privlačnima. Zašto? Zato što su one zrele, znaju šta žele i kažu šta im je na umu. Osim toga, zrelost vam pomaže da se u nezgodnim situacijama ponašate mirno i mudro, bez preterane “dramaturgije”.

Ovaj tip žene će reagovati kada vidi loše ponašanje i reći će šta joj se ne sviđa, jer želi da promeni stvari na bolje.

# Kultura

Koliko se vama ne sviđa “neotesan”, grub muškarac toliko se ni muškarcima ne sviđa žena bez manira. Takva žena je većini muškaraca odbojna. Samim tim, žena koja ima manire i zna kako treba da se ponaša svakako je privlačna. Na kraju, ko bi uopšte želeo da izlazi sa “kočijašem”?

Izvor: Cosmopolitan.rs

Pogledajte još