Ako planirate seks na putovanju, OVO MORATE DA PROBATE!

Zašto je seks na putovanjima najbolji?
Pa, za početak, oslobođeni ste od svih stvari koje vas inače pritiskaju - nema porodičnih problema, nema posla, nema nepotrebnog stresa u saobraćaju. Samo vi i vaša voljena osoba. Pritom, mnogi vole da "overe" novu teritoriju, a i svaki prvi put ima svoje čari!

Mesta koja MORATE DA OVERITE:


Seks u busu

Na svakom odmaralištu ljudi potrče u toalet, da kupe nešto... ponekad čak i vozač napusti bus. zavucite se u najizolovaniji čošak, i zadovoljite jedno drugo "na brzaka". Sam adrenalin će biti dovoljan da se ostatak putovanja kezite!

(old_image)


A OVDE možete pogledati gde sve možete da putujete autobusom!

Seks na terasi
hotelske sobe
Sačekajte da padne mrak, obucite samo svoje bademantile (dama neka svoj obuče naopako, kako bi bio lakši "pristup") i izađite na terasu. I dok će posmatračima izgledati kao da zagrljeni posmatrate svetla grada, samo ćete vi znati šta radite na očigled svih.

Seks u parku novog grada

Svaka evropska prestonica ima predivne parkove. Odaberite jedan, i pronađite mesto koje vam izgleda idealno. Mi preporučujemo (iz iskustva) Gradski park u Budimpešti, desno od zamka Vajdahunyad. (Samo pazite da vas neko ne uhvati, kazne su drakonske)

Ako niste sigurni u kojoj prestonici biste ovo isprobali, možete pogledati OVDE.


Ispunite svoje fantazije

Kako biste učinili ovaj odmor vrednim pamćenja, udovoljite svojim najmračnijim fantazijama. Vežite partnera, igrajte uloge, pričajte prljavo. Odmor je tu i da se odmorite od ustaljenih rutina.

I za kraj, obavezno rasturite
hotelsku sobu!
Savršena stvar kod svakog putovanja, jeste to što ne morate vi da sređujete sobu. Neka nijedna površina ne ostane netaknuta! Kupite jagode, čokoladu i šlag, i uživajte u strastvenim seksi igricama sa svojim partnerom!

Znamo da je počela sezona zimovanja, i samo jedno upozorenje imamo za vas
- NE POKUŠAVAJTE seks na ski stazi. Promrzline nisu toliki problem, koliki je naglo hlađenje telesnih tečnosti (ako znate na šta mislimo) tako da biste vi i partner ostali spojeni za vjeki vjekov - ili, još gore, dok vas neko ne pronađe!

(old_image)

Uživajte u putovanju!


Nadlanu / T.D.

Pogledajte još