Prevodimo "fantastične" novogodišnje ponude: OVO se krije iza reklama!

"Najveća žurka na Balkanu"
Najveća žurka na Balkanu: nekoliko ziliona ljudi, pedeset jedan stejdž sa čak hiljadu DJ-eva i beskonačno mnogo pića!

Prevod:
Najveća žurka na Balkanu i milion stejdževa? Najviše ljudi ugurano na najmanju žurku na Balkanu zbog kojih ćete biti prikovani za lakat tipa sa kojim ste zaglavljeni na alternativnom stejdžu. Naravno, na njemu se pušta muzika drevnih Inka.

Obavezno poneti:
Gas masku, paket za prvu pomoć i kateter. Od dima nećeš moći da dišeš, svako treći će ti ugasiti cigaru o lakat, a ako samo pomisliš na WC... Pa, samo treba da se proguraš kroz zilion ljudi, pedeset jedan stejdž, hiljadu DJ-eva i sva pića koja će biti prosuta po tebi.

(old_image)

Arhiva Nadlanu

Napušteno skladište aka Vrh klub!
Vrh klub? Kad ti tamo, a ono međutim!

"Najbolji prostor po najnižoj ceni!"


Prevod:
Bivši magacin fabrike za proizvodnju vodokotlića. Prekriven sa nekoliko čaršava o koje je neki zadrigli matorac okačio disko kuglu. Ne penjite se na separee, propašćete u nečiji stari kauč.

Obavezno poneti -
Nerve. Garant je prodao duple karte i provešćete pola večeri u raspravi da li je vaš sto onaj sa zelenom flekom, ili pak onaj sa klimavom nogom. Ako ga uopšte i dobijete. A da, obucite se toplo, verovatno će početi da greje baš onda kada vi počnete da slavite. Verovatno je i povezano.

Klub "Nadrndani Mungos", ex "Drogirana Koala",
ulaz 500 din, barski sto - 1000 din, separe, 1100. Domaće piće neograničeno, vrhunska muzika i švedski sto!

Prevod:
Ako deluje previše dobro da bi bilo istinito, to je tako, nije istina.
Nikako ne obuvati štikle! Ako nije u podrumu onda je na sedmom spratu solitera u Velikom mokrom Lugu! Čim uđete zgrabite čašu sa pićem i ni slučajno je nemojte popiti do ponoći. Domaće piće će nestati negde oko pola jedanaest i na kraju ćete nazdraviti Novoj godini čašom viskija, koju ćete otplaćivati do sledeće. A švedski sto? Sjajna stvar! Kada pojedete tri žužua i dva smokija, ostaju vam čačkalice!

Obavezno poneti:
Onaj ranac koji vam je mala davala kad idete na ekskurziju, Spakujte malo proje i pokoju rakijicu da ne crknete od gladi od tolike ponude.

Luda kućna žurka? Nije nego!

Daj dve hiljade kinti, napravićemo haos! Donosimo ludilo ozvučenje, biće petsto riba, ono, ima da se pamti!

(old_image)

Arhiva Nadlanu

Prevod: Uzeće dve hiljade kinti. Za njih ćeš dobiti četiri mala sendviča, dve konzerve piva, pet litara vodke i jedan đus. Pa ti gasi vodom iz tegle, jer je naravno nestalo čaša. Svi će se odvaliti od života, negde oko deset promrmljati srećna Nova, i otići da WC šolji pokažu svu lepotu svog unutrašnjeg bića. Triput.

Ostali će, u međuvremenu, privatavati sve što stignu od drugova iz detinjstva do policajca koga je neka nervozna baka iz komšiluka pozvala zbog onog "ludilo ozvučenja" koji je neki prastari zvučnik koji gubi kontakt brže od bivše koja je rekla da ćete ostati prijatelji.

Sve "dobre ribe" će se vatati ili sa svojim dugim vezama ili sa najvećim džiberima u prostoriji. Ili, ako imate sreće, jedna s drugom. S obzirom da nisi ni jedno ni drugo, a vala ni treće, jedino što ćeš vatati je sopstvena glava. A ako si žensko, drugaričin mobilni jer hoće da zove onog idiota čestita mu i kaže mu da ga još voli.

Obavezno poneti
- Rezervnu jetru. Kako će se svi u početku ustezati i smarati, moraćeš bar dva sata neprekidno da piješ.

"Nezaboravna novogodišnja noć na Trgu"

Ovako. Fantastične pevače nećete moći da čujete od ništa manje fantastičnih petardi, ručnih vatrometa i ostalih projektila. Dok budete bežali da spasavate živu glavu udaraćete u "vesele" ljude koji skakuću, ne toliko od sreće, koliko od hladnoće. No, gledajte to sa vedrije strane, jedino što ćete platiti su psihijatri, kada budete dobili post-traumatski stres zbog boravka u TOI-TOI veceima.

Zapamtite, bilo gde bili, u najskupljem klubu na svetu, pravoj kafani sa kariranim stolnjacima (gde, prokleti bili, GDE?!), kod kuće ili napolju...zapamtite jednu stvar. Kao i ostalih 364 dana u godini nije bitno gde u nešto ulazite nego sa kim. I kako.

Tako da... Osmeh na lice i samo hrabro! Ionako idemo ponovo sledeće godine!

Nadlanu / izvor: 24sata

Pogledajte još