Sva pravila vrućeg sekstinga: Probudite maštu, ali pažljivo

Izmjenjivanje seksi poruka itekako može razbiti monotoniju u vezi , a strast na taj način vraća 38 posto žena i 32 posto muškaraca , potvrdila je studija kompanija za proizvodnju seksualnih igračaka Adam and Eve sprovedena na 1000 ljudi. Seksting može biti jako zabavan, ali treba biti oprezan kako ne biste preterali ili kako vaše poruke ne bi završile na krivom mestu.

Počinite polako

Polako nakupljanje seksualne napetosti vodi još većem uživanju, tvrdi seksualna terapeutkinja. Recite partneru što mu sve želite raditi ili šta želite od njega . Možete početi rečima “ Ne mogu da prestanem da mislim o tebi. Želim osetiti tvoje meke usne na sebi “. To će ga raspametiti i jedva će čekati da što pre dođe kući , piše Vomen ‘s Health.

U ovakvim porukama treba sačuvati dozu tajanstvenosti ne otkrije sve na početku kako bi se bolja polovina imale čemu veseliti . Takav će pristup probuditi njegovu maštu . Dajte mu do znanja da nosite nešto crveno i čipkasto , a ostalo prepustite njemu da razradi sam .

Odgovorite mu na poruke u vrućem tonu

Kod seksting je važna i povratna informacija . Stoga ako partneru šaljete vruće poruke , odgovorite u istom tonu, tvrde seksualni terapeuti. Možete mu napisati kako vas izluđuje , da jedva čekate da ga vidite ili da više ne možete čekati.

Oprezno sa seksi fotografijama

Vizuelni nadražaji muškarce više uzbuđuju nego bilo koji drugi stoga će partnera vruće fotografije sigurno dovesti na rub. Međutim, s time treba biti oprezan. Ne preporučuje se slati fotografije na kojima se vidi vaše lice jer nikad ne znate gde bi one mogle završiti . Umesto toga možete poslati fotografije seksi donjeg rublja ili potpetica koje mislite nosite u vašoj igrici zavođenja.

Izvor: 24 sata.hr

Pogledajte još