Trikovi koji pale: Kako da sakrijete neželjene obline?

Hvata vas panika! Nova godina samo što nije a vi nikako da skinete tih 4 kilograma viška. Imate dve opcije: ili da gladujete 7 dana, što vam nikako ne proručujemo ili da odabarete garderobu koja će taj višak vešto da prikrije.

Haljina koja se širi ispod grudi

Crna haljinica koja se širi ispod grudi, sakriće stomačić koji ste nabacile tokom ovih jesenjih meseci. Traka sa srebrnim štrasom, dovoljno je efektna pa vam preporučujemo da od nakita stavite samo minđuše, jer bi sve ostalo bilo suvišno. Kratke budnice definitvo su hit sezone a ova siva će vam odlično stajati.

(old_image)


Pantalone sa širokim nogavicama

Model koji je osvojio sve modne znalce. Ono što je jako važno je da pantalone imaju visoki struk (modeli sa plitikim strukom stoje devojkama koje imaju manekensku građu) kao i to da su 7/8. Idealno stoje na salonke, ako se odlučite za crvene, bićete u centru pažnje. Ukoliko niste zadovoljne izgledom svoji listova, umesto salonki, obujte neke uske čizme, koje sasvim prijanjaju uz listove.

(old_image)


Casual košulja

Svaka dama mora imati u romanu jednu dobru košulju. Ukoliko vam konfekciji broj nije 36 ne preporučujemo da nosite preuske modele. Osim što se može desiti da vam dođu do izražaja one obline koje želite da sakrijete, opuštene košulje su trendi ove sezone. Tamno crvena boja je uz elegantni kačket je pun pogodak.

(old_image)

U prodajnim objektima „Avenija Moda” i „Modiana” možete naći sjajne brendove:
Za nju: Guess, Guess by Marciano, Mexx, S. Oliver, Marx, Sisley, Comma, Dresd, Tom Tailor, Benetton, Corazon, Samoon, Betty Barclay... Za njega: Guess, Mexx, S. Oliver, Digel, Mayer, Lerros, Navigare, Benetton, Bugatti, Tommy Hilfiger,Tom Tailor; Za najmlađe: Benetton, Sisley, S.Oliver, Name it, Blue Seven i Tom Tailor.

(old_image)

Pogledajte još