Saveti u zadnji čas: Rešenje za najčešće probleme koji mogu da vas snađu pred žurku

Pocepana čarapa
Sprečite "žicu" na čarapama tako što ćete ih poprskati lakom za kosu, posebno delove koji su skloni pucanju. Ako nemate lak za kosu pri ruci, lak za nokte će poslužiti.

Slomljen nokat

Neverovatno šta sve može da vas snađe. Ako je nokat napukao, super lepkom ga zalepite i trajaće makar do kraja proslave, a sutra možete lepo da ga sredite.

Bubuljica u nezgodnom trenutku

Pomešajte mleko u prahu sa dovoljno vode da napravite gustu pastu koju ćete namazati na lice. Isperite nakon što se pasta potpuno osušila na licu.

Prosuto crno vino

Nema potrebe da paničite i upropaštavate sebi raspoloženje, jer to nije nikakav problem! Natopite fleku kiselom vodom, i problem bi trebao da bude rešen. Ako to ne upali, prelijte fleku belim vinom i ostavite da odstoji, a posle toga samo operite mlakom vodom

Fleke od znoja

Dečiji puder u prahu rešava ovaj problem. Ako ste obukli svetlu majicu, a ne želite da imate znojave krugove, ovo je rešenje. Nanesite dečiji puder pod pazuh i on će upiti sav višak vlage.

Pokvaren šlic

Na vašim omiljenim pantalonama se pokvario šlic i sad se stalno otkopčava? Rešite problem alkom sa priveska za ključeve. Njom ćete lako zakačiti kopču rajsferšlusa za dugme, tako da nigde neće mrdati!

Nadlanu / T.D.

Pogledajte još