Ćerki Željka Joksimovića fan poklonio pesmu!

Mina Joksimović svakom svojom fotografijom rasplamsa maštu svojih muških fanova kojih je svakodnevno sve više na društveniom mrežama.

Jedan obožavalac je fasciniran njom napisao i stihove na kojima mu se ljubazno zahvalila, nakon što je objavila ovu fotografiju.

Evo pesme:

"Mina iz lepog grada Valjeva, tamo gde je rođen slavni vojvoda Živojin Mišić dolazi prelepa Mina Joksimović. Ona je dama, ona je boginja, e, moj mali anđele lepih očiju, gde ja danas ljubav i poštenje?! Jedino si ti prava devojka, jedino ti znaš se ponašati normalno i pošteno. Bravo za tebe Mina. Tvoj otac je gospodin čovek, a ti si pepeljuga."

Inače, Minin otac Željko nije baš oduševljen Mininim objavama na društvenim mrežama koje često prenose mediji na svoj način, ali se ona mnogo ne obazire na to. U svim situacijama ona ističe da svog oca voli i poštuje, a pomno izveštava o njegovim nastupima i poslovnim uspesima. Iako je pevač u više navrata rekao da je njegova ćerka posvećena mlađem bratu , ona se nikada javno nije izjašnjavala o malom Kosti, kao ni o drugoj ženi svog oca, poznatoj voditeljki Jovani Joksimović.

Pressonline/Nadlanu

Pogledajte još