PUNA VAM JE KUĆA? Evo kako da dođete do seksa!

Praznično raspoloženje svakako utiče i na vaš libido, ali kako iskoristiti tu priliku i izraziti rasplamsale strasti u kući punoj rođaka i prijatelja. Evo nekih predloga kako da to izvedete, a da vas niko ne “uhvati”.

Izgleda vam kao da su se svi urotili protiv vas! Uostalom, kako je moguće išta sprovesti u delo kada svaki raspoloživ deo u kući zauzima madrac na naduvavanje ili vreća za spavanje?

Za početak, da vas upoznamo sa pravilima. Prvo, pažljivo odaberite mesto, ali i tad budite spremni na to da postoji određena verovatnoća da vam se usred akcije prikrade i uhvati vas u najnezgodnijoj pozi vaša malena nećaka, tetka usedelica ili radoznali komšija.

Drugo, važno je da oboje imate dovoljno mesta za manevar kako uživanje ni sa čije strane ne bi izostalo. Poslednje pravilo odnosi se na to da kako umete i znate morate da naučite da budete tihi. Ne smete ni da zucnete. Glas mora biti tiši od najtišeg šapata.

Taktika 1
– tihi poput miša u gluvo doba noći

(old_image)

Ukoliko ste vi i vaš partner ti koji ste kod nekoga u poseti, računajte na to da je velika šansa da će vas smestiti na škriputavi krevet koji je kao nekom urotom specijalno predviđen baš za mlade, sveže zaljubljene goste. Stoga, oprez! Ako niste u stanju da stvar obavite bez mnogo pomeranja, bolje se i ne upuštajte u akciju.

Taktika 2 – špajz

Ovo je samo za one koji su apsolutno sigurni u obostranu spretnost. Ukoliko razbijete teglu ajvara ili džema, oboma vam se loše piše.

Taktika 3 – brže (i lepše) je sve udvoje

Iskoristite izgovor da je preveliki red za kupatilo i krenite zajedno na tuširanje…

Taktika 4: iskradanje do garaže

Ne zvuči baš kao pametna ideja kada je napolju minus. No, ako ste u voznom stanju, uvek možete to da uradite u kolima. Samo, pazite da na grejanje ne istrošite čitav akumulator, pa da posle svi ukućani moraju da vas guraju.

(old_image)

Taktika 5: Deda Mraz
Jedini izgovor koji možete da navedete, a da vas drugi ostave na miru, jeste to da na miru želite da uvijete sve one divne poklončiće koji bi za mališane koji i dalje veruju u Božić Batu trebalo da predstavljaju iznenađenje. U ovom slučaju vam možda daju i ključ. Naravno, ne zaboravite da se pokloni najlepše uvijaju udvoje…

Nadlanu / izvor: telegraf

Pogledajte još